Wednesday, March 13, 2019

Wordless Wednesday #77

10 comments:

  1. Husband di luar sana kena take note ni heheheee...

    ReplyDelete
  2. isteri / perempuan mahu didengari bukan diberi penyelesaian

    ReplyDelete
  3. ya betul ni, perempuan ni kadang2 mahu didengari je tak perlu terus

    ReplyDelete
  4. perempuan ni die nk kite dengar je..kan haha

    ReplyDelete
  5. Encik2 suami Kenna baca ni

    ReplyDelete
  6. yesss betul

    hihihi.. kita perlukan teman untuk dengar luahan/cerita kita.

    ReplyDelete
  7. ahaha sungguh pun.. orang prempuan ni nak ada orang tolong dengar cerita dia je.
    xyah tolong selesaikan pun =P

    ReplyDelete
  8. ha ha ha ha ha...
    asben aida memang menjadi mangsa mendgr aida bebel cenggini :)
    and dia akan dgr, takde pun bagi cadangan.
    just listen hingga aida diam dan lega. then baru dia advice, kalau perlu.

    ReplyDelete
  9. jawapan laki kami pulak, "naik bus lain kali" :D

    ReplyDelete

Assalamualaikum.. Salam ukwah dari saya untuk anda..
Terima kasih sudi singgah blog saya..

Daisypath Anniversary tickers

Goodreads

Sha's bookshelf: read

Dia Trouble Maker
Bara
Pelukis Jalanan
Kelibat Setan
Mila’s Big Splash
Dheo's
Misi Budak Tahfiz
Puaka Jambatan
Saat Aku Berpaling
Cikgu Kelas Sebelah
Surihati Encik Pembunuh
Aneh
Kasyaf Ain
Jadikan Aku Yang Terakhir
Cik Isteri Dan Encik Suami
Projek Seram: TOYS
Lamaran Di Taman Nakajima
Pemburu
Misi Hero
Pinjam Sayap


Sha Mohamed's favorite books »