Tuesday, November 4, 2014

Novel Fixi - Ngeri oleh Gina Yap Lai Yoong

Assalamualaikum..

Meh nak cita pasal novel Fixi ni..
Tajuk dia memang unik, 1 perkataan jer..
Ringkas dan Padat..

Masa memula aku baca Ngeri nie, aku x sangka la yang ianya akan se ngeri tajuknya..
Seriously kalo ko xle nak tahan, janganlah cuba-cuba nak baca.. Sebab bila ko dah start baca, ko memang xleh nak stop.. Cerita pasal pembunuhan dan ko xkan sangka siapa sebenarnya yg jadi pembunuh.. Seriously cite nie memang ngeri.. Endingnya pun sangat Ngeri..


No comments:

Post a Comment

Assalamualaikum.. Salam ukwah dari saya untuk anda..
Terima kasih sudi singgah blog saya..

Goodreads

Sha's bookshelf: read

Dia Trouble Maker
Bara
Pelukis Jalanan
Kelibat Setan
Mila’s Big Splash
Dheo's
Misi Budak Tahfiz
Puaka Jambatan
Saat Aku Berpaling
Cikgu Kelas Sebelah
Surihati Encik Pembunuh
Aneh
Kasyaf Ain
Jadikan Aku Yang Terakhir
Cik Isteri Dan Encik Suami
Projek Seram: TOYS
Lamaran Di Taman Nakajima
Pemburu
Misi Hero
Pinjam Sayap


Sha Mohamed's favorite books »