Shoplinks.Asia

Tuesday, November 4, 2014

Novel Fixi - Ngeri oleh Gina Yap Lai Yoong

Assalamualaikum..

Meh nak cita pasal novel Fixi ni..
Tajuk dia memang unik, 1 perkataan jer..
Ringkas dan Padat..

Masa memula aku baca Ngeri nie, aku x sangka la yang ianya akan se ngeri tajuknya..
Seriously kalo ko xle nak tahan, janganlah cuba-cuba nak baca.. Sebab bila ko dah start baca, ko memang xleh nak stop.. Cerita pasal pembunuhan dan ko xkan sangka siapa sebenarnya yg jadi pembunuh.. Seriously cite nie memang ngeri.. Endingnya pun sangat Ngeri..


No comments:

Post a Comment

Assalamualaikum.. Salam ukwah dari saya untuk anda..
Terima kasih sudi singgah blog saya..
1. Tinggalkan komen dan saya akan cuba membalas komen anda..
2. Saya akan berusaha membalas kunjungan anda jika berkesempatan..
3. Komen yang baik2 sahaja ye..
4. Semoga ikatan ukhwah kita akan berterusan..
Terima kasih sekali lagi..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Family Blogger

 

ALL RIGHT RESERVED|THIS BLOG IS DESIGN BY RRAI