Kalendar Idaman Hati - Kasihku Amani Imani

GURU

APDM SAPS

Sunday, January 1, 2017

Kalendar Idaman Hati

Assalammualaikum..
Hye semua..

Hujung tahun je mulalah mengumpul dan mencari kalender.. 
Walaupun sekarang zaman dah canggih.. 
Kalender dah boleh dibunuh dalam HP namun yang real dan boleh disentuh tetap diperlukan.. Mujurlah tahun ini buat persiapan Amani ke sekolah rendah, maka dapatlah Kalendar dengan mudah.. Cumanya Sha memang suka banyak kalender dalam rumah senang nak tanda dan tengok.. 

Kalendar Idaman Hati
Kalender ini dapat masa Hari Anugerah Amani di PASTI..

Kalendar Idaman Hati
Ini dapat masa beli kain sekolah Amani di BB Kim Wah, Tanjung Malim..

Kalendar Idaman Hati 
Yang ini dapat masa beli baju Amani dekat BB Kim Wah Slim River..
Sha request.. Baru dia bagi..
Padahal beli banyak tu dekat berapa puluh ringgit..
Yang ini Sha letak kat opis..

Kalendar Idaman Hati 
Kelender kecik.. Yang ini kawan opis bagi..
Sha request kat dia kalau ada lebih..
Boleh buat tanda bila gaji kerajaan dapat.. Hehehe..

Kalendar Idaman Hati 
Alhamdulillah.. Dapat satu Kalender Meja..
Ini MPH Online bagi sebab Sha beli Novel..
Memang tak sangka dapat kalender meja..
Memang ohsemlah kan.. Teruja sebab cantik sangat..

7 comments:

  1. Kalendar kuda tu memang feveret mak-mak, sebab nak tgk anak cuti, ahahahahaha... tengok mama dan kakak ler mengumpulnya..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahaha.. tu la.. penting tau kelendar kuda tu..

      Delete
  2. suka kalender yang last sekali tu ^^

    singgah sini
    http://syahirahvaliant.blogspot.my/2016/12/contest-menangi-percutian-ke-suria.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahaha.. Kelendar paling cantik di pernah dapat..

      Delete
  3. Wah.. banyaknye calendar sis...
    setakat nie, sy cuma ade satu je calendar, drpd Prudential, hihi..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahaha.. Sha memang suka Kelendar banyak kat umah dengan pejabat.. Penting..

      Delete
  4. banyaknya..MV baru dapat 2 kalender

    ReplyDelete

Assalamualaikum.. Salam ukwah dari saya untuk anda..
Terima kasih sudi singgah blog saya..
1. Tinggalkan komen dan saya akan cuba membalas komen anda..
2. Saya akan berusaha membalas kunjungan anda jika berkesempatan..
3. Komen yang baik2 sahaja ye..
4. Semoga ikatan ukhwah kita akan berterusan..
Terima kasih sekali lagi..