Shoplinks.Asia

Tuesday, January 10, 2017

Penulis - Aida Adia

Assalammualaikum..
Hye semua..

Jom sembang pasal penulis Aida Adia pula..
Hahaha.. Sha pernah tersalah eja tau nama dia nie..
Segan Sha.. ada ke patut Sha gi taip Aida Aris..
Sabar jelah.. Nasib baik sis Aida nie Okay je..

Rupanya, Sha dah baca kesemua karya seram beliau..
Pergh!! Ohsem tu..
Bukan sekadar seram tau tapi ada ilmu didalamnya..
Siapa kata baca novel nie melalaikan??
Sebenarnya dari novel nielah korang boleh tambah perkataan dalam kepala..
Kadang-kadang ada yang selitkan sejarah dalam novel..
Ada ilmu lebih tau dalam novel ini.. Serious..
Sha tak tipu.. Sebab tu kena rajin membaca..

Hasil karya sis Aida Adia :-
  1. Saya Tetap Nak Awak - 2013
  2. Awekku Minah Latah - 2015
  3. Permainan Maut : Nenek, Tolong Keluar! - 2015
  4. Projek Seram Airport - 2016
  5. Projek Seram Kem - 2016

Dua je lagi Sha nak cari dan baca..
Sha dah booked dekat Penulis Aida Adia nie..
Beliau masih ada stock dua buah buku tu..
Bolehlah buat koleksi.. Suka Sha..
Korang berminat??
Just PM je sis Aida Adia dekat Facebook beliau..

Facebook : Aida Adia
Goodreads : Rohaidah Adia
Blog : Ini Ceritaku
Kalau nak baca cerpen or cerita beliau boleh juga jenguk di Ilham Karangkraf.

4 comments:

  1. e'in tak penah plak bace novel dari penulis nie.. huhu

    ReplyDelete
  2. Minat betul sha dgn aida aris nampaknya. Haha. Aida jebat, aida rahim minat tak? Haha. Just joking. Selamat hari selasa sha. Smg dipermudahkan segala urusan :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahaha.. tertypo lah Ana..
      Aida Jebat tak berapa minat.. Aida rahim lak.. so so je..
      Thank you Ana..

      Delete

Assalamualaikum.. Salam ukwah dari saya untuk anda..
Terima kasih sudi singgah blog saya..
1. Tinggalkan komen dan saya akan cuba membalas komen anda..
2. Saya akan berusaha membalas kunjungan anda jika berkesempatan..
3. Komen yang baik2 sahaja ye..
4. Semoga ikatan ukhwah kita akan berterusan..
Terima kasih sekali lagi..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Family Blogger

 

ALL RIGHT RESERVED|THIS BLOG IS DESIGN BY RRAI