Shoplinks.Asia

Thursday, January 5, 2017

Pemenang End Year Mini Giveaway By Mellya & Friends

Assalamualaikum..
Hye semua..

Bukan Sha yang menang ye..
Sha sponsor hadiah..
Pemenang dah diumumkan oleh Fhatin..
Ramai tau yang menang..
Nak check siapa yang menang?? Boleh klik SINI.
Tahniah Sha ucapkan pada semua pemenang..
Terima kasih juga pada Fhatin kerana menganjurkan GA yang ohsem ini dan beri peluang pada Sha untuk sponsor hadiah..

Inilah mereka yang bertuah menang novel dari Sha.. Tahniah ye..

Mereka berdua e-mail Sha details 02.01.2017..
So settle teruslah.. Hadiah dah berbalut..
Tulis je slip pos laju, nanti hantar dan bayar je..
Mudah dan cepat..

Hadiah dah settle..
Semoga selamat sampai pada pemenang..
Sha pos hadiah nie pada 03.01.2016..
Owh.. Yang satu lagi tu hadiah GA Sha yang sebelum nie.. Kan Sha ada post pasal hadiah yang dipulangkan balik pada Sha tu kan.. Sha pos sekali dengan hadiah nie..
Alhamdulillah.. Hadiah selamat sampai ke pemenang pada 04.01.2017.. Lega rasanya bila pemenang respon bagi tau hadiah dari sampai..

Rasa cam best je.. Rasa cam nak buat GA lagilah..
Doakan Sha murah rezeki ye kengkawan..

4 comments:

  1. semoga murah rezeki Sha insyaAllah.

    ReplyDelete
  2. tak de sape nk tuntut ke tuuu.. meh kasi kat lea jerk la.. hahaha.. Lea selesai dah.. dah dituntut,,

    ReplyDelete

Assalamualaikum.. Salam ukwah dari saya untuk anda..
Terima kasih sudi singgah blog saya..
1. Tinggalkan komen dan saya akan cuba membalas komen anda..
2. Saya akan berusaha membalas kunjungan anda jika berkesempatan..
3. Komen yang baik2 sahaja ye..
4. Semoga ikatan ukhwah kita akan berterusan..
Terima kasih sekali lagi..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Family Blogger

 

ALL RIGHT RESERVED|THIS BLOG IS DESIGN BY RRAI