Perjalanan Sebagai Seorang Blogger - Kasihku Amani Imani

GURU

APDM SAPS

Wednesday, January 25, 2017

Perjalanan Sebagai Seorang Blogger

Assalamualaikum..
Hye semua..

https://farhannajafri.blogspot.my/2017/01/pencarian-bloglist-blog-baru.html?m=0 
Tempoh segmen berlangsung
13 Januari 2017 hingga 13 Februari 2017

 Perjalanan sebagai seorang Blogger
Sha pun tak sangka akan berkecimpung dalam dunia penulisan blog ini.. Sha tak ingat apa yang mencetus Sha untuk buat Blog ini.. Tapi memang permulaannya sekadar nak mencoret kisah si kecik Amani.. Sebab tu nama Blog ini KasihkuAmani.. Tetapi lama kelamaan isi kandungan blog ini mula berubah seiring dengan peningkatan usia Sha..
Banyak Sha belajar dan makin banyak Sha jumpa perkara baru.. Dua tahun kebelakangan ini Sha semakin rajin update blog. Sha rasa blog sangat berguna pada pembaca.. Sebab dalam blog ada macam-macam perkongsian yang pembaca boleh dapat.. Google je.. Keluarlah macam-macam entry..
Kebetulan pula Sha terfikir kenapa tak Sha share perkara yang Sha suka macam tempat makan, makanan best, resepi mudah, novel yang Sha baca, Drama yang Sha tonton dan macam-macam lagi info menarik untuk paparan di Blog.. Maka berubahlah dari sekadar ingin bercerita mengenai Amani kepada bermacam-macam perkara..
Alhamdulillah, tahun lepas juga Sha berjaya memperolehi sedikit pendapatan dari Blog Sha yang biasa-biasa ini.. Review produk, menang contest dan giveaway..
So blog masih lagi releven tau.. Majulah blogger untuk blog.. Hehehe..

Sha telah ditag oleh Mai yang comel..
Aci tak nak tag Mai balik.. hahaha

Tag sahabat

12 comments:

  1. Selamat bersegmen kak Sha.. Terima kasih kerana sudi tag nama saya.. =)

    ReplyDelete
  2. Menarik.. Cam nak join.. Hehe tapi tgk la cenggane nnti.. hiks..

    ReplyDelete
  3. alhamdulillah..keep on blogging sis!

    ReplyDelete
  4. syahdu membaca pengalaman Sha...all the best, ok?

    ReplyDelete
  5. teruskan menulis sha..dan semoga berjaya

    ReplyDelete
  6. Hahaha.. majulah blogger untuk blog ea..

    ReplyDelete
  7. good luck kak! best kan blog..hihi happy blogging !

    ReplyDelete
  8. Dulu join blogger sebab ramai kawan2 yang ajak join lepastu mula la rajin nak update. Gigih fikir idea nak update. Sekarang ni jadikan blog ni sebagai tempat korek duit disamping pot pet sana sini. hihi. Thanks akak sudi join. Senarai peserta kita dah update dah tau!
    https://farhannajafri.blogspot.my/2017/01/assalamualaikum-hai-to-all-of-you-guys.html

    ReplyDelete
  9. hehehe.. blog best sebab boleh share cerita panjang2 dan nama pun blogger kan, mesti la suka membaca entri panjang2.. :D


    http://www.syahirahvaliant.com/2017/02/perjalanan-sebagai-seorang-blogger.html

    ReplyDelete

Assalamualaikum.. Salam ukwah dari saya untuk anda..
Terima kasih sudi singgah blog saya..
1. Tinggalkan komen dan saya akan cuba membalas komen anda..
2. Saya akan berusaha membalas kunjungan anda jika berkesempatan..
3. Komen yang baik2 sahaja ye..
4. Semoga ikatan ukhwah kita akan berterusan..
Terima kasih sekali lagi..