Pasar Malam Tanjung Malim Part 2 - Kasihku Amani Imani

GURU

APDM SAPS

Friday, January 13, 2017

Pasar Malam Tanjung Malim Part 2

Assalamualaikum..
hye semua..

Jom sambung bahagian dua mengenai Pasar Malam di Tanjung Malim..
Kali ini, kita pergi yang selangor punya pula..
Untuk bahagian selangor ini kawasannya berdekatan dengan
Cafe Sarang Art Hub milik Pengarah terkenal Encik Mamat Khalid tu..
Berdepan dengan Cafe ini ada tapak parking kereta..
Dekat area situ dan sepanjang bangunan KFC..

Ini berhadapan dengan Sarang Art Hub


 

Ini pula dekat deretan Bangunan KFC

Banyak juga jualan disini..
Ada makanan, minuman, buah-buahan, pakaian dan kasut..

10 comments:

  1. wah macam2 ada ya sis hehe last singgah Tanjung Malim rasa 2 tahun lalu..

    ReplyDelete
  2. wah macam2 ada ya sis hehe last singgah Tanjung Malim rasa 2 tahun lalu..

    ReplyDelete
  3. rajinnyer menjengah pasar malam...eh pasar malam waktu siang..keke

    ReplyDelete
  4. Nampak menarik pasar malam nie..mcm2 ada tu :)

    ReplyDelete
  5. suke pegi pasar malam tuk cuci mata..

    ReplyDelete
  6. kite dah lama tak pegi pasar malam.. huhu

    ReplyDelete
  7. area tanjung malim pun saya tak pernah sampai..

    ReplyDelete
  8. Mv dah lama tak pergi pasar malam mcm ni...rindu pula..dulu masa kat tangkak selalu jer jalan2 pasar malam..pasar tani

    ReplyDelete

Assalamualaikum.. Salam ukwah dari saya untuk anda..
Terima kasih sudi singgah blog saya..
1. Tinggalkan komen dan saya akan cuba membalas komen anda..
2. Saya akan berusaha membalas kunjungan anda jika berkesempatan..
3. Komen yang baik2 sahaja ye..
4. Semoga ikatan ukhwah kita akan berterusan..
Terima kasih sekali lagi..