Shoplinks.Asia

Shoplinks.Asia


Simple Hijab

SISTEM GURU ONLINE

APDM SAPS

Wednesday, April 26, 2017

Awekku Minah Latah oleh Aida Adia

Assalamualaikum..
Hye semua..

Novel yang ohsem..
Cinta komedi berpengajaran..
Mula baca ingatkan novel cinta biasa..
Penulis berjaya twist jalan cerita..
Konflik keluarga yang berlaku tak kira zaman..
Perbezaan layanan dan kasih sayang antara anak lelaki dan perempuan..
Penindasan kepada isteri..
Perbezaan peribadi membuatkan manusia memandang rendah manusia lain.
Namun watak utamanya sangat cekal, tabah dan redha..
Membuatkan kita yang membaca jatuh cinta..
Yang paling unik konflik cinta antara lelaki jambu, Mat Salleh dan minah latah..

Silalah baca ye..
Sha baca dan selesai pada 25.04.2017

10 comments:

  1. nampak tajuk macam cliche sekali jalan cerita terbaik ye sha.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tu lah.. Sha ingatkan cite biasa-biasa.. rupanya luar biasa..

      Delete
  2. wah. nama penulis ni nama aida lah :)
    adia tu pun actually selalu aida guna...
    dari tajuk nyer, sha, memang menarik. kelakar ekk?
    kelakar semata2 kekadang boring. tu yg diselitkan skit konflik...

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehehe.. Samakan..
      Betul tu aida.. kalau ada konflik lagi menarik sebenarnya..

      Delete
  3. Menarik.. tajuk pun unik.. hehehe

    ReplyDelete
  4. Hi Terima Kasih dan Tahniah kepada Anda Kerana Tersenarai dalam Video Animasi Ucing Nak Try Irama Melayu.(^_^)

    ReplyDelete
  5. As salam.. TQ atas reviewnya Sha.. Alhamdulillah, sampai juga mesej yg ingin disampaikan. Bkn senang nk menyampaikan moral of the story dlm gaya komedi kerana AML ini juga x terlepas dari kecaman pembaca yg mgkin menganggap cerita ini bkn 'taste' dia. Apa2 pun, yg baik dtgnya dari Allah, yg buruk dtgnya dari saya yg byk khilafnya.. 😊

    ReplyDelete
    Replies
    1. Wasalam Kak Aida.. Sha suka sangat karya-karya Kak Aida.. Teruskan berkarya..

      Delete

Assalamualaikum.. Salam ukwah dari saya untuk anda..
Terima kasih sudi singgah blog saya..
1. Tinggalkan komen dan saya akan cuba membalas komen anda..
2. Saya akan berusaha membalas kunjungan anda jika berkesempatan..
3. Komen yang baik2 sahaja ye..
4. Semoga ikatan ukhwah kita akan berterusan..
Terima kasih sekali lagi..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Chit Chat

 

ALL RIGHT RESERVED|THIS BLOG IS DESIGN BY RRAI