Shoplinks.Asia

Thursday, April 20, 2017

The Universe's Star (2017)

Assalamualaikum..
Hye semua..

Drama korea ini dari siri "Three Color Fantasy:
Warna putih mewakili drama ini..
Ada 6 episod..

Cerita pasal budak sekolah yang sangat meminati artis bernama Woo-joo..
Budak nie kemudian mati dan jadi Grim Reaper..
Bila dia tahu artis kesayangan dia akan mati dalam waktu terdekat..
Dia gi pantau pergerakan artis tu dan cuba membantu..

Berjaya atau tak, kenalah tengok..
Dan ada rahsia tersembunyi disebalik kematian dia..

Ending dia sedih dan happy..
Kenapa?? Kenalah tengok ye.. hehehe



 
THREE COLOUR FANTASY SERIES 2017

WHITE: The Universe's Star
GREEN: Romance Full Of Life
 GOLD  : Queen Of The Ring

6 comments:

  1. Dah lama tak lyn korea....nnt nak cari la series ni...

    ReplyDelete
  2. Macam best je drama ni. Episod pun xbyk. 😊

    ReplyDelete
  3. lahai macam best jer ni..nak kena masuk list ni

    ReplyDelete
  4. uik.. cam menarik jerk cite ni.. kene tgk ni.. hehehe

    ReplyDelete
  5. Macam best cerita fantasy ni 😍

    ReplyDelete
  6. lama dah tak tengok citer korean lepas drama legend of the blue sea

    ReplyDelete

Assalamualaikum.. Salam ukwah dari saya untuk anda..
Terima kasih sudi singgah blog saya..
1. Tinggalkan komen dan saya akan cuba membalas komen anda..
2. Saya akan berusaha membalas kunjungan anda jika berkesempatan..
3. Komen yang baik2 sahaja ye..
4. Semoga ikatan ukhwah kita akan berterusan..
Terima kasih sekali lagi..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Family Blogger

 

ALL RIGHT RESERVED|THIS BLOG IS DESIGN BY RRAI