Legend Of The Blue Sea (2016) - Kasihku Amani Imani

GURU

APDM SAPS

Sunday, April 30, 2017

Legend Of The Blue Sea (2016)

Assalamualaikum..
Hye semua..

Sha baru berjaya menonto drama LOTBS ini..
Lama dah ada dalam koleksi tapi cam tak mampu je nak tengok..
Episod satu tu 15 minit yang pertama tu dah berapa kali ulang..
Ini semua Goblin punya pasal.. Hehehe..
Tak boleh nak move on tau..

Tapi pada 16.04.2017, Sha berjaya tengok episod 1 sampai habis...
Sukses juga akhirnya.. Hehehe..
Apa yang Sha boleh komen, cerita ini kelakar..
Gandingan Lee Min Ho dengan Jun ji-Hyun memang ohsem..
Tapi memang amik masa yang lama la..
Nak baca buku lagi.. Hehehe..

28.04.2017 baru berjaya habiskan cerita ini..
Pada Sha cerita ini best tapi wow faktor dia kureng sikit..
Tak macam Goblin.. Tapi masih lagi ohsem..
Seronok juga tengok walaupun ada kepedihan, kelukaan..
Tapi still ada kegembiraan dan kasih sayang..

4 comments:

  1. tak berjaya nak habiskan drama ni.

    ReplyDelete
  2. ekin yang goblin tertinggal nak layan ep 8 apatah lagi legend of blue sea ni asyik lupa nak layan hahahhah entah susah sangat nak layan korea loni...

    ReplyDelete
  3. ghajinnyeee sha tgk cerita berepisod.. leh sawan ni..

    ReplyDelete

Assalamualaikum.. Salam ukwah dari saya untuk anda..
Terima kasih sudi singgah blog saya..
1. Tinggalkan komen dan saya akan cuba membalas komen anda..
2. Saya akan berusaha membalas kunjungan anda jika berkesempatan..
3. Komen yang baik2 sahaja ye..
4. Semoga ikatan ukhwah kita akan berterusan..
Terima kasih sekali lagi..