Fabricated City (2017) - Kasihku Amani Imani

GURU

APDM SAPS

Saturday, April 1, 2017

Fabricated City (2017)

Assalammualaikum..
Hye semua..

Lakonan yang ohsem dari hero pujaan hatiku Ji Chang-wook..
sejak nengok lakonan dia dalam cerita K2..
Dia punya aksi tu mantap..

Filem Fabricated City ini menarik tau..
Kisah bagaimana jenayah dilakukan semula..
Bukti dan pelakunya adalah orang lain tapi yang ditangkap adalah orang lain..
Macam servis untuk membantu pesalah yang kaya raya melepaskan diri..
memang ohsemlah..

Part yang paling menarik pada Sha dalam filem ini, part starting..
Pergh!! Mengancam okay..
Aksi perang, tembak menembak..
Sekali...

Nak tau ke?
Silalah tonton.. Hehehe..

https://en.wikipedia.org/wiki/Fabricated_City

12 comments:

  1. dasat sungguh penangan K-Drama ni hehe..kat rumah ni pun ada 2 orang...tapi sy pernah tonton juga yg kisah the suspicious housekeeper..terjebak tapi mmg best..

    ReplyDelete
    Replies
    1. The suspicious housekeeper tu best.. heroin dia tu old skool tu.. hehehe..

      Delete
  2. Ji Chang Wook lah! Hehe :D
    Baca review kak sha terus nak tengok! Tertarik terus hati fatin hehe :D
    Thank you, Kak Sha review filem ni :)

    ReplyDelete
  3. boring sekarang ni, boleh juga layan Fabricated city ni :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Layan sis.. jangan tak layan..

      Delete
    2. nak layan dah semalam, tetiba takda line tenet, letrik pon takda. adoiii, spoil

      Delete
  4. Tembak2 best kena tengok nanti

    ReplyDelete
  5. Huhuhu seb bek tak minat.. hehehe

    ReplyDelete

Assalamualaikum.. Salam ukwah dari saya untuk anda..
Terima kasih sudi singgah blog saya..
1. Tinggalkan komen dan saya akan cuba membalas komen anda..
2. Saya akan berusaha membalas kunjungan anda jika berkesempatan..
3. Komen yang baik2 sahaja ye..
4. Semoga ikatan ukhwah kita akan berterusan..
Terima kasih sekali lagi..