Shoplinks.Asia

Saturday, April 22, 2017

Pokemon Pikachu Keychain and Snacks Pack dari EzBuy

Assalamualaikum..
hye semua..

Akhirnya barang-barang ini sampai..
Sha pun tak tahu kenapa Sha beli mende ini pakai EzBuy..
Sengal kan.. hehehe
Punyalah lama menunggu, baru dia sampai..
Adoilah..
Dari 04.04.2017 menunggu, akhirnya penantian berakhir pada 20.04.2017..
Barang selamat sampai..Tapikan tak sama macam dalam gambar..
Sepatutnya dapat TamTam dan Keychai tapi..
TamTam tak ada, Keychain ganti dengan luggage tag..

Barang ni sampai pun lepas Sha email pihak ezbuy tanya..
Kenapa order Sha yang ini tak sampai-sampai..
Sha email mereka pada 17.04.2017..
So kalau rasa macam lama sangat parcel still tak de progress,
korang email je diorang dekat supportmy@ezbuy.com

Ini order Sha tu..
2 set pula tu..
 Dari 04.04.2017 tak gerak-gerak..

Bila tekan track details, dia keluar cengginie..

Hari ini check baru keluar Out for delivery

 
Akhirnya barang sampai pada 20.04.2017

 
 Skittles 2pek
Sweet & Spice Maruku 5pek
KitKat 2pcs
TicTac 2pcs
Mamee (Ayam) 2pcs

 
 Mentos 2 pcs
ChupChup 2 pcs
Ribena Pastilles 1pcs

 
Pikachu Luggage Tag 2pcs

 
YanYan (Coklat) 2pcs

6 comments:

  1. ok lah dpt luggage tag tu sha. comel je order mende ni dr ezbuy

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahaha.. Sha pun tak tahu kenapa Sha order nie..

      Delete
  2. byk gak brg dpt tuk nilai murah mcm tu

    ReplyDelete
  3. hahaha dah tersangat terjebak tu ngan ezbuy.. habis diborongnye..

    ReplyDelete

Assalamualaikum.. Salam ukwah dari saya untuk anda..
Terima kasih sudi singgah blog saya..
1. Tinggalkan komen dan saya akan cuba membalas komen anda..
2. Saya akan berusaha membalas kunjungan anda jika berkesempatan..
3. Komen yang baik2 sahaja ye..
4. Semoga ikatan ukhwah kita akan berterusan..
Terima kasih sekali lagi..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Family Blogger

 

ALL RIGHT RESERVED|THIS BLOG IS DESIGN BY RRAI