Shoplinks.Asia

Sunday, April 16, 2017

Hujung Minggu Yang Ohsem

Assalamualaikum..
Hye semua..

Weekands ini Sha tinggal dengan anak-anak je sebab encik suami kerja luar..
So masak pun yang simple2 je..
(Encik suami ada pun masak simple.. hehehe)

Yang bestnya dapat habiskan baca sebuah novel dan 1 drama Korea..
Sambil-sambil buat kerja rumah.. hehehe..
Sha berjaya baca novel Penunggu Cinta dan tengok Voice..

Lama dah tak tengok Drama Korea yang dasyat macam ini..
Korang lak buat apa??

10 comments:

  1. Pergi klinik - join food review - attend cousin e-day - duduk rumah makan ubat. Hehe.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Wah.. Bestnya joint food review..
      Semoga Ana kembali seihat ye..

      Delete
  2. Best ke cerita voice tu kak?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Pada akak memang bestlah..
      Dia nya penjahat psiko giler..

      Delete
  3. Lea mengadap novel RAM dgn gagahnye.. berusaha nak habiskan.. hahaha

    ReplyDelete
  4. wah hujung minggu yang ohsem..MV pula stay rumah baca teman roh

    ReplyDelete

Assalamualaikum.. Salam ukwah dari saya untuk anda..
Terima kasih sudi singgah blog saya..
1. Tinggalkan komen dan saya akan cuba membalas komen anda..
2. Saya akan berusaha membalas kunjungan anda jika berkesempatan..
3. Komen yang baik2 sahaja ye..
4. Semoga ikatan ukhwah kita akan berterusan..
Terima kasih sekali lagi..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Family Blogger

 

ALL RIGHT RESERVED|THIS BLOG IS DESIGN BY RRAI