Shoplinks.Asia

Shoplinks.Asia


Simple Hijab

SISTEM GURU ONLINE

APDM SAPS

Tuesday, April 18, 2017

KFC Super Jimat Box

Assalamualaikum..
Hye semua..

Sha memang suka beli Jimat Box ini..
Sebab gabungan dia tu berbaloi dengan harga..
Sebab ada Jimat Box yang baru, sajalah nak try kan..

Memula tu Sha ingatkan Soup tu tak best..
Yellah gandingan Mushroom dengan jagung agak cam tak serasi dengan tekak Sha..
Tapi bila rasa.. Pergh!! Best tu..
Sedap sangat.. Bukan Sha je suka.. Anak-anak Sha pun suka..
Memang gandingan yang ohsem antara Mushroom, jagung dan ketulan ayam..

Korang dah rasa?? Apa komen korang?

 
 Snacker Box RM8.95

 
Soup Box RM10.95

 
Zinger Slider RM3.90

9 comments:

  1. Belum cuba..soup box tu macam menarik pulak..hehe..

    ReplyDelete
  2. Ju xperna cuba lagi tp tgk pun rasa mcm sedap =D

    ReplyDelete
  3. Anak bongsu tadi baru ajak makan KFC ptg ni. Mcm teringin jugaklah. Maklumlah KFC ni kalau lama tak makan mmg teringin jugakkan

    ReplyDelete
  4. Huhuhu lea pun baru jerk beli jimat box ni untuk anak baru ni..

    ReplyDelete
  5. belum rasa lagi..tapi nampak sedap

    ReplyDelete
  6. Sedapnyaaaaa dah tengok iklan dok terbayang2 dah hii

    ReplyDelete

Assalamualaikum.. Salam ukwah dari saya untuk anda..
Terima kasih sudi singgah blog saya..
1. Tinggalkan komen dan saya akan cuba membalas komen anda..
2. Saya akan berusaha membalas kunjungan anda jika berkesempatan..
3. Komen yang baik2 sahaja ye..
4. Semoga ikatan ukhwah kita akan berterusan..
Terima kasih sekali lagi..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Chit Chat

 

ALL RIGHT RESERVED|THIS BLOG IS DESIGN BY RRAI