Shoplinks.Asia

Monday, April 3, 2017

Bila Penulis Jual Preloved Novel

Assalamualaikum..
Hye semua..

Walaupun mood dan semangat membaca belum kembali..
Namun semangat membeli buku masih ada..
Maka, tunggu lagi..
Bila lalu je iklan ini di Facebook, memang terus mesej Fatrim ini..
Sebab ada buku yang dijual tu Sha berhajat nak dapatkan..

Seronok berurusan dengan Fatrim ini..
Buku-buku tulisan beliau pun ohsem tau..
Sha belanjakan duit topup untuk beli novel-novel ini..
Nampak tak kemaruknya Sha pada buku...
 
Iklan yang berjaya menggoda jiwa raga Sha..
Memula beli Teman Roh je..
Bila klik gambar tu betul-betul, ternampak lak lagi dua buku yang memang jadi idaman..
Terus lah beli..

 
Sha beli Teman Roh oleh Muhammad Fatrim
Nalar oleh Sharina Elisa
Buruan oleh Aiman Hazziq

Sha beli pada selasa 28.03.2017
Buku sampai pada 30.03.2017

12 comments:

  1. Kemaruk dengan buku is a good thing Sha 😘

    ReplyDelete
  2. Wah, dapatkan novel preloved macam ni best juga kan? Buat koleksi peribadi

    ReplyDelete
  3. Hayyaaaa nape tak kaboo.. nok beli jugok... hahahadoiiii

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ada lagi rasanya.. try on penulis tu kat FB Lea..

      Delete
  4. banyak juga novel yang best tu <3

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tu la.. nasib baik budget sikit je.. hehehe

      Delete
  5. Membeli sambil menderma kan sis... Alhamdulillah...

    ReplyDelete
  6. lah...MV nampak post ni tapi x gambar tue x keluar...

    ReplyDelete

Assalamualaikum.. Salam ukwah dari saya untuk anda..
Terima kasih sudi singgah blog saya..
1. Tinggalkan komen dan saya akan cuba membalas komen anda..
2. Saya akan berusaha membalas kunjungan anda jika berkesempatan..
3. Komen yang baik2 sahaja ye..
4. Semoga ikatan ukhwah kita akan berterusan..
Terima kasih sekali lagi..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Family Blogger

 

ALL RIGHT RESERVED|THIS BLOG IS DESIGN BY RRAI