Shoplinks.Asia

Shoplinks.Asia


Simple Hijab

SISTEM GURU ONLINE

APDM SAPS

Monday, April 3, 2017

Monster Truck (2017)

Assalammualaikum..
Hye semua..
Hahaha.. Gelak dulu..
Citernya memang kelakar..
Anak Sha Imani pun tonton filem ini..
Tiada aksi yang tak sesuai ditonton kanak-kanak..
Memang boleh ditonton seisi keluarga..

Tapi bila menonton dengan Imani, maka banyaklah sesi soal jawab..
Bebudak kan penuh persoalan..
Maka mak haruslah serba tahu.. Hehehe..

Ceritanya pasal makhluk dasar laut yang hidup di perut bumi..
Makhluk macam sotong tapi bersinar bila dalam air..
Wah.. Sangat comel dan disukai..
Makhluk yang sangat bijak dan juga nakal..
Jom tengok dan gelak bersama..

 Sumber gambar : Google Image

24 comments:

  1. Wah....byknya movie yg sha sempat tengok...
    Yang ni nak cari cd la kalau gitu..
    Anak mrs pip si iman tu, mmg suka kalau crita yg ada bab2 kehidupan laut...
    Cheers.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Mood membaca tak dapat Mrs Pip.. tu yang layan movie.. hehehe..

      Delete
  2. Boleh carik la cite ni.. Kasi sikecik tu tgk.. dia dah bosan tgk cite sama jerk.. hehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Nanti jadi cam Imani... Hari-hari nak tgk citer monster nie.. hehehe..

      Delete
  3. Ana baca review Sha pun rasa mcm nak tergelak. Hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kalau Ana tengok, conform Ana pun gelak.. hehehe

      Delete
  4. awat makhluk tu duk dalam enjin keta?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kalau ikut pengamatan Sha sebab dia nak bersembunyi, tapi lepas tu dia cam nak main2 dengan budak tu..

      Delete
    2. dalam bnyk2 tempat, enjin keta juga yg dipilih :p tapi kalau x pilih sana, xda lah tajuk 'monster truck' kan

      Delete
  5. Macam best je cerita ni.... ok tak sis?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Pada saya memang best Encik Azlan.. cerita dia sempoi dan sesuai ditonton dengan bebudak.. cuma kena explain dengan anak la makhluk tu apa.. hehehe..

      Delete
    2. Ok2.... wajib tengok ni... thanks sis...

      Delete
  6. mcm menarik.
    bleh carik ni buat tontonan anak2 kat umah.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Memang menarik Aida.. Citer yang comel..

      Delete
  7. sha. last weekend aida da tgk citer ni tau.
    mr.asben donlod.
    cute la. apa ntah nama dia, screech kan?
    mcm sotong kurita. cara dia dok diam dlm kereta tu memang ohsem.
    elok aje dia membalut tayar tu.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ha a.. macam sotong.. comel amat kan aida..

      Delete

Assalamualaikum.. Salam ukwah dari saya untuk anda..
Terima kasih sudi singgah blog saya..
1. Tinggalkan komen dan saya akan cuba membalas komen anda..
2. Saya akan berusaha membalas kunjungan anda jika berkesempatan..
3. Komen yang baik2 sahaja ye..
4. Semoga ikatan ukhwah kita akan berterusan..
Terima kasih sekali lagi..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Chit Chat

 

ALL RIGHT RESERVED|THIS BLOG IS DESIGN BY RRAI