Shoplinks.Asia

Wednesday, April 26, 2017

Pesta Buku Online Di KArangkraf Mall

Assalamualaikum..
Hye semua..

Sha tak ada share dengan Karangkraf pun..
Sha cuma ingin membantu kawan-kawan yang minat buku macam Sha..
Pada yang tak dapat pergi ke PBAKL 2017..
Jangan susah hati, dekat kedai online pun mereka buat sale..

PESTA BUKU ONLINE TERBESAR BAKAL TIBA !
-------------------------------------------------------
27 APRil - 7 MEI 2017
24 JAM | 11 HARI
.
----------------------------------
๐ŸŽˆDISKAUN SEHINGGA 80%
>Buku2 terpilih
----------------------------------
๐ŸŽˆLEBIH PENJIMATAN
>Lagi banyak, lagi murah
---------------------
๐ŸŽˆLEBIH BANYAK PAKEJ BUKU
>Mix & match buku favourite
---------------------
๐ŸŽˆWAQAF AL-QURAN SERENDAH RM10
>membeli sambil beramal
----------------------------------
๐ŸŽˆNOVEL SERENDAH RM10
>judul bestseller
----------------------------------
๐ŸŽˆLEBIH 100 FREE GIFT UNTUK DI "LET GO"
>confirm puas hati
---------------------------------
๐ŸŽˆPEMBELIAN BULK
>DISKAUN SEHINGGA 30%
------------------------------------------
๐ŸŽˆBUKU TERBARU & BESTSELLER
>DISKAUN 15%
-----------------------------------------
.
Jom mula "senaraikan" NOVEL2 kegemaran anda ๐Ÿ˜
http://mall.karangkraf.com/
http://mall.karangkraf.com/
http://mall.karangkraf.com/
.
Karya2 TERBAIK HANYA dari :
Alaf 21
Buku Prima
Karya Bestari Sdn Bhd
Buku Pojok
Kumpulan Media Karangkraf
.
#PestaBukuOnline #Sale #BookSale #OnlineSale #ComingSoon #BukuKarangkraf #NovelKarangkraf #Karangkraf #BukuPojok #NovelAlaf21 #BukuPrima #Bestseller #Terlaris #Trending #Viral

8 comments:

  1. Bestnyaaa. Dekat bookcafe pun tengah diskaun besar-besaran jugaktu. Hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tu la.. Minggu nie dengan minggu depan mmang sale habislah..

      Delete
  2. aida sgt minat ke pesta buku.
    sebab, utk nurin, anak sulung aida yg suka membaca tu.
    aida more tu buku2 motivasi ajer.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Buku-buku motivasi pun banyak yang sale nie Aida.. boleh lah usha..

      Delete
  3. bestnye...boleh la shopping buku minggu ni...

    ReplyDelete
  4. nak jenguk la kejap.. tq sha..

    ReplyDelete

Assalamualaikum.. Salam ukwah dari saya untuk anda..
Terima kasih sudi singgah blog saya..
1. Tinggalkan komen dan saya akan cuba membalas komen anda..
2. Saya akan berusaha membalas kunjungan anda jika berkesempatan..
3. Komen yang baik2 sahaja ye..
4. Semoga ikatan ukhwah kita akan berterusan..
Terima kasih sekali lagi..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Family Blogger

 

ALL RIGHT RESERVED|THIS BLOG IS DESIGN BY RRAI