Shoplinks.Asia

Monday, April 17, 2017

Journey to the West: The Demons Strike Back (2017)

Assalamualaikum..
Hye semua..

Layan filem dari China..
Ohsem lah juga kalau memang ikut cerita Journey To The West..
Kali ini Sha tengok sebab ada kris Wu..
Ceritanya okay-okaylah..
Not bad.. Tapi tak sebest yang sebelum ini.. Hehehe..
Just my 2cents

 
Sumber Gambar : Telegram

6 comments:

  1. suka tgk cerita ni masa zaman belajar dulu. ada banyak siri kan cerita ni. tp betul lah kata sha, yg dulu punya lagi best =)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kan Ana kan.. Sha pun suka gak.. tiap2 petang duk ngadap tv.. hehehe

      Delete
  2. Kalau dulu, memang layan cerita ni ��

    ReplyDelete
  3. Cerita cina ni kureng sikit.. tak berapa nak minat.. hukhuk..

    ReplyDelete

Assalamualaikum.. Salam ukwah dari saya untuk anda..
Terima kasih sudi singgah blog saya..
1. Tinggalkan komen dan saya akan cuba membalas komen anda..
2. Saya akan berusaha membalas kunjungan anda jika berkesempatan..
3. Komen yang baik2 sahaja ye..
4. Semoga ikatan ukhwah kita akan berterusan..
Terima kasih sekali lagi..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Family Blogger

 

ALL RIGHT RESERVED|THIS BLOG IS DESIGN BY RRAI