Shoplinks.Asia

Shoplinks.Asia


Simple Hijab

SISTEM GURU ONLINE

APDM SAPS

Wednesday, April 19, 2017

Maggi Royale : Thai White Seafood Tomyam

Assalamualaikum..
Hye semua..

Yeah!! Berjaya juga masak dan makan Maggi ini..
Maggi ini Sha dapat dari Lazada Box..
Mujur tarikh luput lambat lagi.. 

Suami Sha memang tak berapa suka perisa tomyam..
So tak de sapa lah usik maggi ini..
Tetibe rasa cam semangat lak nak makan..
Sha masak biasa je..

Kalau ada udang ke, sotong ke best juga..
Tapi takde.. Makan kosonglah..
sedap.. kena dengan tekak Sha..
Rasa masam dia tak delah masam sangat..
Mungkin sebab bubuh krimer kot..

 

 

http://www.lazada.com.my/maggi-royale-thai-white-tom-yam-4x88gbuy-2-free-1-white-tomyamrm1650-25665538.html?ff=1&rb=14451
 Lazada tengah buat sale ini..
Beli dua bungkus, percuma lagi sebungkus..

10 comments:

  1. kalau time selesema ni mmg sedap makan ni...slurppp hehehe

    ReplyDelete
  2. Huiss boleh tahan jugak harganye laa.. Hurmm..

    ReplyDelete
  3. dulu masa time belajar nak beli maggi tomyam ni berpuluh kali pikir sebab harga dia mahal. huhu

    ReplyDelete
  4. Nampak memang sedap, tapi saya tak bape suka maggi royale ni.. kalau meggi tomyam biasa suka sanghat laa.. hehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tomyam yang biasa tu pun sedap juga.. feveret..

      Delete
  5. hai kak! hehehe, maggi ni macam sedap sebab tomyam! saya dah la suka tomyam ni hehe.
    Tapi tak pernah rasa lagi setakat ni.

    ReplyDelete

Assalamualaikum.. Salam ukwah dari saya untuk anda..
Terima kasih sudi singgah blog saya..
1. Tinggalkan komen dan saya akan cuba membalas komen anda..
2. Saya akan berusaha membalas kunjungan anda jika berkesempatan..
3. Komen yang baik2 sahaja ye..
4. Semoga ikatan ukhwah kita akan berterusan..
Terima kasih sekali lagi..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Chit Chat

 

ALL RIGHT RESERVED|THIS BLOG IS DESIGN BY RRAI