Saturday, January 19, 2019

Random Photo #1

Assalamualaikum..
Hye semua..

Antara gambar menarik sepanjang minggu lepas..

Kubu ini mesti korang pernah buat juga kan.. Tak sangka, anak-anak zaman sekarang pun masih main permainan ini.. Anak Sha buat kubu ini siap ada pembahagian tempat.. Tempat tidur dan tempat makan.. hahaha..

Pecah dah cover rim ini.. Ingatkan Sha yang buat.. Tanya encik suami, dia kata dia yang pecahkan masa nak ganti apa entah.. Salah pasang tu yang terpecah sikit..

Asyik makan nasi je kan.. Teringin pula nak makan berger.. RM2.50 je seketul ini..

Sha memang suka limau kecik-kecik ini.. Selalu beli yang timbang kilo, boleh pilih saiz.. Kali ini cuba beli yang dah siap bungkus.. Sepeket ini RM9 lebih.. Berbaloilah pada Sha.. Buah dia manis dan tak ada langsung yang masam.. Memang puas makan.. 3 hari je dah habis.. Hahaha.. Padahal yang makan Sha dengan Imani je..

4 comments:

  1. Meriah betul gambar2 hehe. Sedapnya limau! Dah nak Chinese New Year dah ni.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Betul tu Yea.. Nak chinesee new year nie, banyaklah limau..

      Delete
  2. Limau tu nampak sedap hehe. Kalau dekat rumah ni, sehari je dh habis.

    ReplyDelete

Assalamualaikum.. Salam ukwah dari saya untuk anda..
Terima kasih sudi singgah blog saya..

Goodreads

Sha's bookshelf: read

Dia Trouble Maker
Bara
Pelukis Jalanan
Kelibat Setan
Mila’s Big Splash
Dheo's
Misi Budak Tahfiz
Puaka Jambatan
Saat Aku Berpaling
Cikgu Kelas Sebelah
Surihati Encik Pembunuh
Aneh
Kasyaf Ain
Jadikan Aku Yang Terakhir
Cik Isteri Dan Encik Suami
Projek Seram: TOYS
Lamaran Di Taman Nakajima
Pemburu
Misi Hero
Pinjam Sayap


Sha Mohamed's favorite books »