Thursday, January 31, 2019

2019 Reading Challenge #1

Assalamualaikum..
Hye semua..

Sha masih lagi dengan hobi membaca.. Bulan Januari ini Sha berjaya baca 35 buah buku.. Banyak sebab baca guna aplikasi PNM e-Reader.. Guna apps ini je Sha berjaya baca 19 buah buku dan buku fizikal pula Sha berjaya baca 16 buah.. Buku fizikal tu nak habiskan buku-buku yang dah menimbun dekat rak tu.. Nak kurangkan buku.. Supaya boleh tambah lagi.. kikiki..

Antara bahan bacaan Sha ialah:

13 comments:

  1. tahniahhhh... sy br 4 buah hehehe

    ReplyDelete
  2. wahhh banyak sungguh Sha dah baca..akak baru 5 buku fizikal dan 2 ebook...

    ReplyDelete
  3. adoi sha rajinnyyaaaa.. sekali tengok jeles nak banding dgn diri hiii :D

    ReplyDelete
  4. Tahniah... Banyak tu. Mood membaca pokcik sebulan dua ni kelaut..

    ReplyDelete
  5. banyaknyaaa buku kak sha baca. harap ika pun dpt baca byk tahun ni hehe.

    Ika datang singgah sini. https://ikashoid.blogspot.com/2019/01/book-review-kacau-by-ariff-adly.html

    ReplyDelete
  6. Tahniah Kak Sha. Kalau sebulan dah dapat baca 35 buah buku, mesti boleh capai 230 buah buku setahun.

    ReplyDelete
  7. Tahniah Sha... ABM baru baca 14 buah buku untuk Januari. Terkeluar dari landasan masa bercuti ke Port Dickson dan berkursus haritu. Uhuk uhuk.

    ReplyDelete
  8. wahh dah 2019 ke ni? hahah >_< rasa macam baru semalam singgah blog kak Sha dengan tajuk reading challenge 2018 :3
    .
    Good luck for the challenge <3

    ReplyDelete

Assalamualaikum.. Salam ukwah dari saya untuk anda..
Terima kasih sudi singgah blog saya..

Goodreads

Sha's bookshelf: read

Dia Trouble Maker
Bara
Pelukis Jalanan
Kelibat Setan
Mila’s Big Splash
Dheo's
Misi Budak Tahfiz
Puaka Jambatan
Saat Aku Berpaling
Cikgu Kelas Sebelah
Surihati Encik Pembunuh
Aneh
Kasyaf Ain
Jadikan Aku Yang Terakhir
Cik Isteri Dan Encik Suami
Projek Seram: TOYS
Lamaran Di Taman Nakajima
Pemburu
Misi Hero
Pinjam Sayap


Sha Mohamed's favorite books »