Thursday, January 24, 2019

#Ghost oleh Zura Rahman

Assalamualaikum..
Hye semua..

Buku ini menarik tapi kurang umph.. Sebab Sha mengharapkan aksi yang banyak.. Tapi masih okay untuk dibaca.. Masih ada keseronokkannya yang tersendiri.. Ada aksi oleh #Ghost cuma tak meriah.. Novel ini lebih banyak aksi antara #Ghost dan Arin.. Walaupun babak benci/cinta mereka lebih diketengahkan, tetap berjaya membuatkan Sha baca sampai kehujung.. Tertanya-tanya juga apa yang akan terjadi lepas ini dari satu muka ke satu muka.. Cuma watak Arin tu sedikit annoying.. Kerjanya asyik nak membangkang je.. Geram pula Sha dengan si Arin tu, walaupun faham kenapa dia bertindak macam tu.. Hehehe.. Faham tapi geram.. Ha.. Faham tak??

Sha baca pada 22.01.2019 dan selesai pada 23.01.2019..

(ebook - PNM e-Reader)
Published December 1st 2017 by karnaDya..

6 comments:

  1. kerjanya asyik membangkang je hahahah... sy fhm sy fhm

    ReplyDelete
  2. Faham tapi geram tu perasaan yang paling menyampah kan.

    ReplyDelete
  3. ngatkan cerita seram giler2 hehe

    ReplyDelete
  4. hehehe..faham tapi geram...ishh mmg rasa geram la kalau akak..hehe

    ReplyDelete
  5. Bila baca tajuk,saya ingatkan cerita seram­čśé

    ReplyDelete
  6. ni tajuk seram seram tapi cover okay gi =D

    ReplyDelete

Assalamualaikum.. Salam ukwah dari saya untuk anda..
Terima kasih sudi singgah blog saya..

Goodreads

Sha's bookshelf: read

Dia Trouble Maker
Bara
Pelukis Jalanan
Kelibat Setan
Mila’s Big Splash
Dheo's
Misi Budak Tahfiz
Puaka Jambatan
Saat Aku Berpaling
Cikgu Kelas Sebelah
Surihati Encik Pembunuh
Aneh
Kasyaf Ain
Jadikan Aku Yang Terakhir
Cik Isteri Dan Encik Suami
Projek Seram: TOYS
Lamaran Di Taman Nakajima
Pemburu
Misi Hero
Pinjam Sayap


Sha Mohamed's favorite books »