Tuesday, January 1, 2019

2019 Planner Cats & Garden Edition

Assalamualaikum..
Hye semua..


Sha beli soft copy 2019 Planner Cats & Garden Edition | Pay As You Like (Bayar Seikhlas Hati) dengan Facebook Conteng Conteng.. Kalau berminat boleh klik SINI.. Sha beli sebab Sha boleh cetak mengikut saiz yang Sha suka, lepastu nak cetak berapa banyak pun Sha tentukan sendiri.. Itu yang buat Sha tertarik nak beli.. Macam Reading list, bolehlah Sha cetak untuk 12 bulan terus dan rekod apa yang Sha dah baca.. Cetak ikut kehendak hati gitu.. 

Sha dah cari dekat kedai Planner macam ini tapi tak ada yang cantik dan comel serta praktikal nak dibawa dalam beg tangan.. Kalau ada pun terlalu simple sangat isinya.. Lagipun bila tengok gambar Planner ini memang comel habis.. Harganya pula, terpulang pada korang nak bayar berapa.. Sebab memang beliau tak letak harga.. Cumanya biarlah berbaloi dengan hasil yang diberi, ye tak..

😺🌷 Printables (format pdf): 2019 Planner Cats & Garden Edition | Pay as YOU like (Bayar seikhlas hati) 🐱🌻

😺 ITEM 🐱
🍃 Title: 2019 Planner: Cats & Garden Edition
🍃 Format: 42 pages | Printables | Digital download | softcopy | pdf format | NOT a book
🍃 Price: Pay as you like (bayar seikhlas hati. Tiada harga ditetapkan). 50% of sale will go to charity

😺 SAYA NAK! 🐱
1. Masukkan bayaran seikhlas hati ke akaun CIMB: 7010158720 (FADHLI HAMDAN)
2. Whatsapp bukti pembayaran ke 01136487717
3. Anda akan terima fail-fail pdf tersebut..

Ini Sha punya.. Yang kecik tu nak bubuh dalam handbag.. Senang nak catat..

11 comments:

Assalamualaikum.. Salam ukwah dari saya untuk anda..
Terima kasih sudi singgah blog saya..

Goodreads

Sha's bookshelf: read

Dia Trouble Maker
Bara
Pelukis Jalanan
Kelibat Setan
Mila’s Big Splash
Dheo's
Misi Budak Tahfiz
Puaka Jambatan
Saat Aku Berpaling
Cikgu Kelas Sebelah
Surihati Encik Pembunuh
Aneh
Kasyaf Ain
Jadikan Aku Yang Terakhir
Cik Isteri Dan Encik Suami
Projek Seram: TOYS
Lamaran Di Taman Nakajima
Pemburu
Misi Hero
Pinjam Sayap


Sha Mohamed's favorite books »