Wednesday, January 16, 2019

TPlanner 2019 by Teme

Assalamualaikum..
Hye semua..


Alhamdulillah.. Akhirnya TPlanner sampai juga.. T Planner ini berjaya memunculkan diri pada 15 Januari 2019.. Keterujaan itu dah hilang dan ada something off dengan T Planner ini.. Mungkin sebab rushing kot.. Apa pun ini rezeki Sha.. Alhamdulillah..

 T Planner ini sampai berbungkus cengginie.. 

Ada sekeping voucher bernilai RM5 yang dilekatkan pada bubble wrap T Planner..

Cover dia nampak sangat mewah..

Pemilik T Planner 2019 by Teme yang ke 11'079
Sebab tu lambat sampai..

Hadiah sampingan dari Iman Publications sebab Tplanner lambat sampai..
Sebuah buku..

Sekeping kad hasil lukisan Teme..

A  words from Teme & The Team..

20 comments:

  1. Alaaaa cantiknya planner Teme. Untung2 hee :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Memang cantik.. Tapi macam ada something off.. :)

      Delete
  2. wow,,macam lain dari yang lain planner ni .

    ReplyDelete
  3. Wahhh, bestnyaa dapat planner..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Pre order nie sis.. lama tunggu baru sampai.. hehehe

      Delete
  4. Replies
    1. cover dia dan material yang digunakan memang nampak exclusive..

      Delete
  5. Apa yg missing tu sha? By the way klasik rupa planner ni.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Macam mana nak cakap ye.. Dia kena tengok baru boleh explain.. hehehe..

      Delete
  6. samalah... myra order planner perky preen hari tu. tggu sebulan baru sampai ngam2 last week 2018. tapi ada tab yg missing so minta diorg replace tapi baru sampai monday hari tu. hmm btw, lawanyaaaaa planner ni!

    Myra | The Grey Lines Between

    ReplyDelete
  7. Cantiknyaaaa lah. Haritu ada nampak kt insta kak Sha. Hehe

    ReplyDelete
  8. thn ni ada beli 1 planner.
    lom tulis pe pun, sha :)
    tiap tahun gitu. sampai ke disember kosong pages nyer ha ha ha ha...

    ReplyDelete

Assalamualaikum.. Salam ukwah dari saya untuk anda..
Terima kasih sudi singgah blog saya..

Goodreads

Sha's bookshelf: read

Dia Trouble Maker
Bara
Pelukis Jalanan
Kelibat Setan
Mila’s Big Splash
Dheo's
Misi Budak Tahfiz
Puaka Jambatan
Saat Aku Berpaling
Cikgu Kelas Sebelah
Surihati Encik Pembunuh
Aneh
Kasyaf Ain
Jadikan Aku Yang Terakhir
Cik Isteri Dan Encik Suami
Projek Seram: TOYS
Lamaran Di Taman Nakajima
Pemburu
Misi Hero
Pinjam Sayap


Sha Mohamed's favorite books »