Tote Bag MKFC - Kasihku Amani Imani

GURU

APDM SAPS

Friday, January 11, 2019

Tote Bag MKFC

Assalamualaikum..
Hye semua..

Yeah!! Tote bag sha dah sampai.. Sha beli dengan IG @nartinai.c.s.. Beli sebab sokong Maria Kajiwa Fan Club dan dekat tote bag tu ada semua tajuk buku-buku tulisan Maria Kajiwa.. Buat koleksi dan simpanan je bag ini.. 


Beg sampai pada 10.01.2019..


10 comments:

  1. Hari tu masa pi kenduri kawen sepupu dapat gak Tote bag ni... Dah banyak bag rasanya Sha kat rumah ni, belum lagi dapat masa pi ekspo U dulu dulu

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hadoi.. mesti meriah koleksi tote bag akak kan..

      Delete
  2. wah supporter betul kak Sha ni.

    ReplyDelete
  3. boleh guna bila shopping hari sabtu (hari tanpa plastik) ;-)

    ReplyDelete

Assalamualaikum.. Salam ukwah dari saya untuk anda..
Terima kasih sudi singgah blog saya..
1. Tinggalkan komen dan saya akan cuba membalas komen anda..
2. Saya akan berusaha membalas kunjungan anda jika berkesempatan..
3. Komen yang baik2 sahaja ye..
4. Semoga ikatan ukhwah kita akan berterusan..
Terima kasih sekali lagi..

Goodreads

Sha's bookshelf: read

Dia Trouble Maker
Bara
Pelukis Jalanan
Kelibat Setan
Mila’s Big Splash
Dheo's
Misi Budak Tahfiz
Puaka Jambatan
Saat Aku Berpaling
Cikgu Kelas Sebelah
Surihati Encik Pembunuh
Aneh
Kasyaf Ain
Jadikan Aku Yang Terakhir
Cik Isteri Dan Encik Suami
Projek Seram: TOYS
Lamaran Di Taman Nakajima
Pemburu
Misi Hero
Pinjam Sayap


Sha Mohamed's favorite books »