Wednesday, January 9, 2019

Random Photo

Assalamualaikum..
Hye semua..

Tak tahu nak taip apa malam ini.. Jadinya jomlah share gambar yang ada dalam telefon ini.. Kikiki.. Harapnya tak adalah yang terliur ye..

Hari Ahad (06.01.2019) sha pergi rumah adik dekat Rasa, Selangor.. Saja bawa anak-anak jalan hujung minggu..
Ikan siakap masak sweet sour.. Adik perempuan sha yang masak ini.. Memang layanlah.. Meratah ikan je kami.. kikiki..

Sebelah petang, bebudak bermandi manda.. Sampai kecut-kecut berendam dalam air.. Mujurlah parking rumah adik tu besar.. Buka kolam dalam kawasan itu je.. Puas mereka main air..

Sedap betul mende ini.. Adik Sha yang beli.. Dia jumpa dekat Tesco.. Sha cuba cari dekat Tanjung Malim dan Behrang, tak berjaya lagi jumpa.. Huhuhu.. 

Malam Isnin (07.01.2019) Adik Sha datang rumah pula.. Saja juga.. Kikikiki.. dekatkan Behrang dengan Rasa.. Lebih kurang 30 ke 40 minit je..

Ferrero Rocher Raffaello, Ferrero Rocher dan Ferrero Rocher Rondnoir.. Tiga ketul coklat dengan tiga rasa yang ohsem.. Yang putih tu coklat putih yang diselaputi kelapa kering.. sedap.. Yang hitam tu pula dark chocolate.. pun sedap..

Kuih Koci namanya.. Versi baru.. 6 ketul ini RM4.. Berbaloi pada Sha.. Pekat melekat santannya.. Inti dalam pula tak terlalu manis.. Memang bestlah makan.. Kawan pejabat yang jual..

9 comments:

  1. alaa gambar first pon da terliur habis

    ReplyDelete
  2. ikan siakap tu yang buat terliur tu

    ReplyDelete
  3. Budak budak jumpa air mmg layan kan Sha....Kalau tak paksa boleh tak mau naik tu...
    Antara coklat dan kuih koci hakak pilih koci....sedapnya

    ReplyDelete
  4. Alamak sedapnya ikan siakap 3 rasa! Teringin pulak. Haha. Wah mcm best je ferrero rocher yg tu tak pernah makan lagi

    ReplyDelete
  5. amboiii kemain lg berkubang sakan yaaa ;-)

    ReplyDelete
  6. yg pertama.
    yg terakhir.
    bikin aida laparrrrrrrrrr.
    nyesal klik entri ni ha ha ha ha ha ha...

    ReplyDelete

Assalamualaikum.. Salam ukwah dari saya untuk anda..
Terima kasih sudi singgah blog saya..
1. Tinggalkan komen dan saya akan cuba membalas komen anda..
2. Saya akan berusaha membalas kunjungan anda jika berkesempatan..
3. Komen yang baik2 sahaja ye..
4. Semoga ikatan ukhwah kita akan berterusan..
Terima kasih sekali lagi..

Goodreads

Sha's bookshelf: read

Dia Trouble Maker
Bara
Pelukis Jalanan
Kelibat Setan
Mila’s Big Splash
Dheo's
Misi Budak Tahfiz
Puaka Jambatan
Saat Aku Berpaling
Cikgu Kelas Sebelah
Surihati Encik Pembunuh
Aneh
Kasyaf Ain
Jadikan Aku Yang Terakhir
Cik Isteri Dan Encik Suami
Projek Seram: TOYS
Lamaran Di Taman Nakajima
Pemburu
Misi Hero
Pinjam Sayap


Sha Mohamed's favorite books »