Wednesday, January 9, 2019

Playful Kiss YouTube Edition (2010)

Assalamualaikum..
Hye semua..

Sha memang layan drama pendek je buat masa ini.. Sambil melipat kain, sambil layan drama Korea.. Tapi tak berkesempatan nak layan yang panjang-panjang lagi.. Baru sempat layan drama pendek-pendek je.. Macam drama ini.. Ada 7 episod je dan setiap episod dalam 10 minit macam tu..

Disebabkan Drama Playful Kiss sangat popular di peringkat antarabangsa, maka drama pendek edisi khas selepas mereka berkahwin disiarkan di YouTube selepas drama Playful Kiss tamat.. Yang Sha tengok ini edisi khas.. Memang boleh tengok online di Youtube.. Tak tengok Drama panjang pun takpe.. Sebab drama ini simple je.. Mengenai kehidupan pasangan suami isteri lepas kahwin.. Memang seronok dan kelakar..

  • Special: Playful Kiss YouTube Edition
  • Country: South Korea
  • Episodes: 7
  • Aired: Nov 2, 2010 - Nov 16, 2010

Sha tengok online di Youtube.. Boleh klik episod dibawah untuk tonton..



6 comments:

  1. Baru tau Ada drama pendek mcm ni. Boleh lah try tengok nanti :)

    ReplyDelete
  2. sukaaa citer ni ehehe.. tapi sejak hero tu scandal pelik2 kurang minat.
    tapi still suka heroin dia. hehe..

    ReplyDelete
  3. Pendeknya drama ni. Biasanya kalau tengok drama Korea ada beberapa belas episod atau 20 lebih episod. Tak pernah lagi jumpa drama Korea yang pendek macam ni.

    ReplyDelete
  4. ada masa nanti nak layan. ehehe

    ReplyDelete
  5. Drama pendek senang sikit nak tgok x terikat sgat hahaha

    ReplyDelete
  6. boring2 nnt mggu dpn cuti bolehlah layan cerita ni ;-)

    ReplyDelete

Assalamualaikum.. Salam ukwah dari saya untuk anda..
Terima kasih sudi singgah blog saya..

Goodreads

Sha's bookshelf: read

Dia Trouble Maker
Bara
Pelukis Jalanan
Kelibat Setan
Mila’s Big Splash
Dheo's
Misi Budak Tahfiz
Puaka Jambatan
Saat Aku Berpaling
Cikgu Kelas Sebelah
Surihati Encik Pembunuh
Aneh
Kasyaf Ain
Jadikan Aku Yang Terakhir
Cik Isteri Dan Encik Suami
Projek Seram: TOYS
Lamaran Di Taman Nakajima
Pemburu
Misi Hero
Pinjam Sayap


Sha Mohamed's favorite books »