Saturday, January 19, 2019

Segmen Bloglist By The Wonderful Jannah

Assalamualaikum..
Hye semua..

Jom joint Segmen yang dianjurkan Jannah nie..

Pengumuman pemenang pada 3 Februari 2019

Fakta menarik tentang Jannah yang Sha suka ialah perkongsian Jannah mengenai Motivational Monday yang banyak memberikan isnpirasi pada Sha juga teguran.. Satu lagi yang menarik mengenai Jannah ialah resepi ringkas yang dikongsikan.. Memang sangat membantu untuk mereka yang kesuntukkan masa dan yang paling istimewa bila beliau menggunakan kobis ungu bukan kobis putih macam kebiasaan.. Tak percaya?? Pergi jenguk kat SINI dan SINI..

16 comments:

  1. Selamat bersegmen kak Sha. Kenal dan jumpa blog Jannah dulu first time juga dari blog kak Sha :) Hehe

    ReplyDelete
  2. Thank you for joining, Kak Sha. Boleh tengok senarai peserta di https://inspiringsharing.blogspot.com/2019/01/senarai-peserta-segmen-bloglist-by.html dan blogwalking ke blog peserta lain.

    ReplyDelete
  3. semoga berjaya kak sha! :D wow kubis ungu.. menarik kan ;)

    ReplyDelete
  4. gudluck sha. nnt nak terjah kubis ungu tu juga...

    ReplyDelete
  5. All the best kak sha ☺️

    ReplyDelete
  6. all the best!nanti nak join jugak lah!!

    ReplyDelete
  7. datang blogwalking dari segmen yang sama

    https://pemudattbc.blogspot.com/2019/01/segmen-bloglist-by-wonderful-jannah.html

    ReplyDelete
  8. Singgah dr segmen yg sama :) Selamat bersegmen

    ReplyDelete
  9. Tahniah..salah seorang pemenang.

    ReplyDelete

Assalamualaikum.. Salam ukwah dari saya untuk anda..
Terima kasih sudi singgah blog saya..

Goodreads

Sha's bookshelf: read

Dia Trouble Maker
Bara
Pelukis Jalanan
Kelibat Setan
Mila’s Big Splash
Dheo's
Misi Budak Tahfiz
Puaka Jambatan
Saat Aku Berpaling
Cikgu Kelas Sebelah
Surihati Encik Pembunuh
Aneh
Kasyaf Ain
Jadikan Aku Yang Terakhir
Cik Isteri Dan Encik Suami
Projek Seram: TOYS
Lamaran Di Taman Nakajima
Pemburu
Misi Hero
Pinjam Sayap


Sha Mohamed's favorite books »