Thursday, January 3, 2019

Suamiku Paling Sweet oleh Anjell

Assalamualaikum..
Hye semua..

Memang kenalah tajuk dengan isinya.. Watak Izz tu sweet habis.. Yang beku pun boleh cair.. Cuma cara berkahwin je tak betul.. Patutnya penjelasan diberikan.. Barulah Qisya yang memang tak matang tu buat perangai tak semenggah.. Rahsia ini simpanlah macam mana pun, mesti akan terbongkar juga.. Konflik yang mengganggu perkahwinan Izz dan juga Qisha selain perempuan bernama Maya.. Memang ada masanya boleh geram juga dengan perangai nakal tak cukup sifat si Qisya dan gelak-gelak bila baca bahagian yang sweet antara Izz dan Qisya..

Sha baca dan selesai pada 01.01.2019..

(ebook - PNM e-Reader)

8 comments:

  1. Best ke? Nak cari jugak la. terima kasih

    ReplyDelete
  2. Tengok tajuk pun dah terasa sweet..

    ReplyDelete
  3. sha beli novel ni! one of my fav everrrrr

    ReplyDelete
  4. Dah pernah baca novel ni. Pernah diadaptasi di TV3, drama yang pukul 7 petang tu. Saya dah tengok dramanya. Suka lihat gandingan Syafiq Kyle dan Mawar Rashid dalam drama tu.

    ReplyDelete
  5. Wah judul pun dah menarik. Hehe...

    ReplyDelete
  6. novel ni first time saya follow baca kat blog penulis, time tu rasa stressnya bila nak tunggu setiap bab sampai dibukukan..haha

    ReplyDelete
  7. sy beli novel tulisan anjell ni sebuah je... sbb sy x boleh go thru dgn cara penulisan dia hahaha

    ReplyDelete

Assalamualaikum.. Salam ukwah dari saya untuk anda..
Terima kasih sudi singgah blog saya..
1. Tinggalkan komen dan saya akan cuba membalas komen anda..
2. Saya akan berusaha membalas kunjungan anda jika berkesempatan..
3. Komen yang baik2 sahaja ye..
4. Semoga ikatan ukhwah kita akan berterusan..
Terima kasih sekali lagi..

Goodreads

Sha's bookshelf: read

Dia Trouble Maker
Bara
Pelukis Jalanan
Kelibat Setan
Mila’s Big Splash
Dheo's
Misi Budak Tahfiz
Puaka Jambatan
Saat Aku Berpaling
Cikgu Kelas Sebelah
Surihati Encik Pembunuh
Aneh
Kasyaf Ain
Jadikan Aku Yang Terakhir
Cik Isteri Dan Encik Suami
Projek Seram: TOYS
Lamaran Di Taman Nakajima
Pemburu
Misi Hero
Pinjam Sayap


Sha Mohamed's favorite books »