Wednesday, January 23, 2019

Warung Man Burger, Slim River, Perak.

Assalamualaikum..
Hye semua..

Warung Man Burger ini terletak berdepan dengan Taman Tasik YDP Slim, RIver.. Tepi jalan sahaja.. Mula beroperasi seawal jam 5 petang camtu.. Sha suka beli burger dia.. Memang best dan kesukaan Sha.. Cuma sekarang dah makin banyak menu.. Sesekali lepak sini makan, best..

 Dah besar dah warung ini.. Dulu asalnya abang man nie meniaga burger je.. Lepas tu dia tambah nasi lemak dan char kuew tiaw.. Terbaru dah ada masakan goreng-goreng.. Bagus..

Menu di warung Man Burger..

 Nasi Goreng Kambing..
Seriously memang sedap.. Daging kambingnya tak liat dan di pottong kecil digoreng bersama nasi..

 Nasi goreng ayam tak pedas untuk Amani dan Imani..

 Berger daging special.. Tinggal roto dan daging yang disalut telur je.. Sepatutnya ada roti, ada nenas, tomato dan salad.. Tapi terlupa nak snap.. Hahaha..

Kopi ais kaw.. dan sirap limau..

16 comments:

  1. Kinah pun suka makan burger dia kak sha. Sedap memang puas hati. Goreng-goreng tu tak pernah try lagi. Bolehlah try nanti

    ReplyDelete
  2. Adeh, tak boleh tengok lama2..tengah lapar ni. Nak cari kang, jauh sangat pulak..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sha pun lapar tiap kali tengok gambar nie balik.. hahaha

      Delete
  3. burger kalu ada nanas mmg umphhhh!

    ReplyDelete
  4. Mujur dah makan, kurang sikit terliurnya.
    Tapi masih terliur. Huhuhu

    ReplyDelete
  5. kedai dia yg banyak2 lampu tu ke?

    ReplyDelete
  6. Nasi goreng kambing tu menariklah.

    ReplyDelete
  7. nasi goreng tu pun dah buat terliur...

    ReplyDelete
  8. alhamdulillah rezeki dia berkembang maju bisness =D

    ReplyDelete

Assalamualaikum.. Salam ukwah dari saya untuk anda..
Terima kasih sudi singgah blog saya..

Goodreads

Sha's bookshelf: read

Dia Trouble Maker
Bara
Pelukis Jalanan
Kelibat Setan
Mila’s Big Splash
Dheo's
Misi Budak Tahfiz
Puaka Jambatan
Saat Aku Berpaling
Cikgu Kelas Sebelah
Surihati Encik Pembunuh
Aneh
Kasyaf Ain
Jadikan Aku Yang Terakhir
Cik Isteri Dan Encik Suami
Projek Seram: TOYS
Lamaran Di Taman Nakajima
Pemburu
Misi Hero
Pinjam Sayap


Sha Mohamed's favorite books »