Monday, January 21, 2019

Random Photo #2

Assalamualaikum..
Hye semua..

Random photo yang Sha kongsikan kali ini ialah mengenai buah-buahan.. Hujung minggu hari tu, Sha telah membeli-belah buah untuk dijadikan kudap-kudapan.. Sha dengan buah memang sahabat paling karib.. Kikiki.. Sha berjaya beli buah Rock Melon, Pisang, Mangga Susu dan Limau Manis..

 Masa beli pagi tu.. Cantik je keadaan buahnya..
Rock Melon tu RM7 lebih.. Sekilo dalam RM5.90 camtu..

Malamnya dah tinggal banyak ini.. Hahaha.. Pisang tu Imani yang makan.. Dia memang suka pisang.. Berbaloilah beli bila anak-anak suka makan kan.. ROck Melon tu tak berapa manis.. Bolehlah.. Sha makan dengan serbuk asam masin.. Sedaplah sikit..

 Limau manis ini SHa beli dua pack.. Kali ini harganya dalam 7 ringgit lebih dna buahnya besar-besar serta manis.. Memang puas makan.. Sampai malam dah tinggal sebungkus je.. hahaha..

Yang ini mangga susu.. Lemak manis.. Sha beli 5 biji dalam 8 ke 9 ringgit lebih macam tu..

Puas makan buah je.. hehehe

11 comments:

  1. Makan buah2an banyak khasiat dan manfaatnya

    ReplyDelete
  2. Memang bagus jadikan buah-buahan sebagai kudapan dari makan makanan ringan

    ReplyDelete
  3. ayu sekarang ni pun banyak kan makan buah..bagus utk badan

    ReplyDelete
  4. Teringat pulak dah lama tak tambah stok buah buahan kat rumah ni. nanti nak pergi cari lah

    btw singgah sini ye. salam kenal

    ReplyDelete
  5. Iman n Amin pun mmg suka makan pisang ...

    ReplyDelete
  6. Cantik warna rock melon tu, nampak macam manis je..

    ReplyDelete
  7. x beli durian ke sha? sy tgk laa ni dah byk org jual durian

    ReplyDelete
  8. Tak pernah makan Rock Melon. Tedi follow.

    ReplyDelete

Assalamualaikum.. Salam ukwah dari saya untuk anda..
Terima kasih sudi singgah blog saya..

Goodreads

Sha's bookshelf: read

Dia Trouble Maker
Bara
Pelukis Jalanan
Kelibat Setan
Mila’s Big Splash
Dheo's
Misi Budak Tahfiz
Puaka Jambatan
Saat Aku Berpaling
Cikgu Kelas Sebelah
Surihati Encik Pembunuh
Aneh
Kasyaf Ain
Jadikan Aku Yang Terakhir
Cik Isteri Dan Encik Suami
Projek Seram: TOYS
Lamaran Di Taman Nakajima
Pemburu
Misi Hero
Pinjam Sayap


Sha Mohamed's favorite books »