Thursday, January 3, 2019

Koleksi Buku Januari 2019

Assalamualaikum..
Hye semua..

Bermulalah pembelian dan pengumpulan buku oleh Sha.. Untuk permulaan ini, Sha beli terus dengan penulis.. Penulis bernama Aida Adia.. Boleh dikatakan, kebanyakkan buku beliau ada Sha miliki.. Bila beli dengan penulis ini, dapatlah Sha tandatangan dan cenderahati.. Tu yang seronok beli dengan penulis.. Nilai tambah yang boleh dijadikan kenangan..

Puaka Jambatan oleh Aida Anggerik, Siti Solehah, Pn Fakarina
Puaka Media Sosial oleh Cikpuan Fifi, Siti Solehah, Aida Anggerik
Projek Seram Toys oleh S. Kausari, Aida Adia, Jessy Mojuru

8 comments:

  1. Memang best kalau beli terus dengan penulis sebab dapat signature and free gift. Boleh buat koleksi.

    ReplyDelete
  2. wah cepatnya tambah koleksi :D

    ReplyDelete
  3. waah akak da mulakan daa sesi hunt buku. hehe baru hari ketiga kak..
    cayalah.. kipidap =)

    ReplyDelete
  4. uish shu baru nak usha-usha harini. hehehe

    ReplyDelete
  5. Macam mana ye akak beli terus ngan penulis?
    Kena follow social media mereka eh?

    ReplyDelete
  6. sy tggu klibf mac ni utk bli buku baru

    ReplyDelete

Assalamualaikum.. Salam ukwah dari saya untuk anda..
Terima kasih sudi singgah blog saya..

Goodreads

Sha's bookshelf: read

Dia Trouble Maker
Bara
Pelukis Jalanan
Kelibat Setan
Mila’s Big Splash
Dheo's
Misi Budak Tahfiz
Puaka Jambatan
Saat Aku Berpaling
Cikgu Kelas Sebelah
Surihati Encik Pembunuh
Aneh
Kasyaf Ain
Jadikan Aku Yang Terakhir
Cik Isteri Dan Encik Suami
Projek Seram: TOYS
Lamaran Di Taman Nakajima
Pemburu
Misi Hero
Pinjam Sayap


Sha Mohamed's favorite books »