Wednesday, January 16, 2019

Hadiah Top Commentators 2018 Blog Siti Yang Menaip

Assalamualaikum..
Hye semua..

Alhamdulillah.. Semalah hadiah kiriman Siti telah selamat Sha terima.. Sampul kuning yang striking dan memikat mata.. Kikiki.. Terima kasih Sha ucapkan pada Siti untuk kiriman hadiah yang ohsem ini.. Terharu dan teruja bila menerima sampul kuning ini semalam.. Boleh tengok entry Siti di SINI untuk tengok kenapa dan siapa lagi yang menerima sampul kuning yang ohsem ini..

Hadiah selamat sampai pada 15.01.2019..

Hadiah yang Sha terima ialah sekeping mask sheet dari jenama elianto.. Bolehlah manjakan muka malam ini.. Satu fridge magnet yang comel.. ada gambar kangaroo.. serta nota dari Siti..

35 comments:

  1. Tahniah Sha atas kejayaan ini. More to come, Insya Allah :)

    ReplyDelete
  2. wah dh smp..akak punya belum smp lg

    ReplyDelete
  3. Wahhh tahniah.. Comel ada nota cute lagi :)

    ReplyDelete
  4. Tahniah..untung yg rajin tinggal jejak

    ReplyDelete
  5. wah dpt mask elianto. hehee. tahniah kak sha

    ReplyDelete
  6. yeay alhamdulillah dah selamat sampai. thank you kak.. rajin singgah =)

    ReplyDelete
  7. wahhh sampai dah...tahniah!!! boleh lekat dah FM tu ;-)

    ReplyDelete
  8. tahniah ,bestnya dapat mask , boleh pakai sebelum tido

    ReplyDelete
  9. tahniah.
    aida dpt juga, sha.
    aida ni masih berhutang dgn sha dan few others.
    hadiah ada dah. aduhai. sebab kekangan waktu dek assignments & exam.
    ni dah cuti sem, akan settle kan dgn segera.

    ReplyDelete

Assalamualaikum.. Salam ukwah dari saya untuk anda..
Terima kasih sudi singgah blog saya..

Goodreads

Sha's bookshelf: read

Dia Trouble Maker
Bara
Pelukis Jalanan
Kelibat Setan
Mila’s Big Splash
Dheo's
Misi Budak Tahfiz
Puaka Jambatan
Saat Aku Berpaling
Cikgu Kelas Sebelah
Surihati Encik Pembunuh
Aneh
Kasyaf Ain
Jadikan Aku Yang Terakhir
Cik Isteri Dan Encik Suami
Projek Seram: TOYS
Lamaran Di Taman Nakajima
Pemburu
Misi Hero
Pinjam Sayap


Sha Mohamed's favorite books »