Sunday, May 19, 2019

Jawab Survey YouGov

Assalamualaikum..
Hye semua..

Sebelum ini Sha memang rajin jawab survey YouGov.. Nak kumpul point untuk tebus topup.. Tapi bila dua kali percubaan tebus topup tak berjaya terus Sha give up.. Hahaha.. Cepat putus asa Sha ini.. Sampailah beberapa minggu lepas Sha ada dapat bayaran kerja melalui PayPal.. Sha terus buka balik Sha punya akaun YouGov dan tengok ada pilihan tunai ke PayPal.. Yeah!! Terus tebus point yang terkumpul masuk ke akaun PayPal.. Hahaha.. Alhamdulillah.. Adalah rezeki sikit.. Walaupun melalui PayPal akan ada fee yang kita kena bayar tapi masih okaylah pada Sha.. Sikit-sikit lama-lama jadi banyaklah ye tak.. Nak joint jawab survey?? Klik je SINI atau gambar dibawah..


Rewards yang ditawarkan..

22 comments:

  1. Menarik..inshaAllah sentiasa ada rezeki untuk Sha sekeluarga.

    ReplyDelete
  2. ALHAMDULILLAH REZEKI RAMADAN

    ReplyDelete
  3. wow byk tu point Big loyalti. kalu redeem bleh g acheh tau!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Alamak.. redeem tu boleh.. tapi nak naik flight tu... 😂😂

      Delete
  4. Tahniah
    Tak pernah buka aplikasi tu

    ReplyDelete
  5. Dulu rajin juga join survey kat Malasia panel...sekarang je dah malas

    ReplyDelete
    Replies
    1. Yang kat malaysia panel tu pernah try tapi kejap je.. tak menarik.. hehehe..

      Delete
  6. Assalamualaikum, selamat menjalani ibadah puasa.
    Alhamdulillah, rezeki ramadhan.. tak pernah tahu aplikasi ni.. ada masa bolehlah try

    ReplyDelete
    Replies
    1. Waalaikumusalam.. selamat berpuasa juga..
      Cubalah.. mana tahu ada rezeki saudara juga..

      Delete
  7. Alhamdulillah, rezeki di bulan Ramadan...tak pernah try..

    ReplyDelete
  8. ekin tengah mengumpul untuk kali kedua tebus paypall hahaha

    ReplyDelete
  9. Survey YouGov memang best. Tak complicated. Akak punya belum boleh tebus lagi. Jenuh juga sebab tak banyak dapat survey invitations.

    ReplyDelete
  10. Ni pun mama baru Tau Ni wah best ye

    ReplyDelete

Assalamualaikum.. Salam ukwah dari saya untuk anda..
Terima kasih sudi singgah blog saya..

Goodreads

Sha's bookshelf: read

Dia Trouble Maker
Bara
Pelukis Jalanan
Kelibat Setan
Mila’s Big Splash
Dheo's
Misi Budak Tahfiz
Puaka Jambatan
Saat Aku Berpaling
Cikgu Kelas Sebelah
Surihati Encik Pembunuh
Aneh
Kasyaf Ain
Jadikan Aku Yang Terakhir
Cik Isteri Dan Encik Suami
Projek Seram: TOYS
Lamaran Di Taman Nakajima
Pemburu
Misi Hero
Pinjam Sayap


Sha Mohamed's favorite books »