Tuesday, May 14, 2019

Lelaki Langit Bumi

Assalamualaikum..
Hye semua..

Lama tak cerita pasal novel online Lelaki Langit Bumi ini.. Sekarang dah sampai 53.. Kisah suka duka Diha dalam merebut kasih sayang Ariyyan yang masih mencintai arwah isterinya.. Memang menarik dan mampu membuatkan sha menitiskan air mata..

Bacaan sebelum ini

Nak baca novel ini klik je


Sha sambung pembacaan Sha pada bab 45 sehinggalah bab 53..
Memang makin menarik perkembangan hubungan antara Ariyyan dan Diha.. Nampak kesungguhan diha dalam hubungan mereka.. Manakala Ariyyan pula umpama Roller coaster.. Kejap okay, kejap tak.. Geram je baca.. Penceritaan penulis memang menyetuh perasaan dan Sha suka.. Rasa macam nak cakap je dengan Diha, tinggalkan Ariyyan.. Hehehe.. tapi mujurlah Diha masih bersabar..

Harap penulis akan teruskan hingga penamat.. Good luck penulis..

7 comments:

  1. Menarik bagi orang yang minat membaca

    ReplyDelete
  2. Saya pula sekarang suka isi masa tunggu anak-anak keluar dari sekolah dengan novel online terjermah dari Cina ke English.

    ReplyDelete
  3. intipati novel ni mengingatkan sy pd seseorang... dia penah nk ajak sy couple tp pd ms sm dia x leh lupakan ex dia yg dah kawen... so cpt2 sy tolak sbb bimbangkan hal pd ms akan dtg... lelaki ni, once dia syg mmg dia susah nk lepaskan... yg terdera hati... siapa lagi... pompuan laaa

    ReplyDelete
  4. hahahaha kaksha jangan hasut penulis sangat, kang cerita ni ada plot twist pulak

    ReplyDelete
  5. Dah lama tak pegang.novel๐ŸŒน๐ŸŒน
    Tak tau bila nak start baca novel๐Ÿ˜ƒ๐Ÿ˜ƒ

    ReplyDelete
  6. Dear Sha, sorry akak missed entri ni. Lama tak blogwalking. Thanks so much! Very2 happy yang Sha tetap enjoy baca LLB ๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜

    ReplyDelete

Assalamualaikum.. Salam ukwah dari saya untuk anda..
Terima kasih sudi singgah blog saya..

Goodreads

Sha's bookshelf: read

Dia Trouble Maker
Bara
Pelukis Jalanan
Kelibat Setan
Mila’s Big Splash
Dheo's
Misi Budak Tahfiz
Puaka Jambatan
Saat Aku Berpaling
Cikgu Kelas Sebelah
Surihati Encik Pembunuh
Aneh
Kasyaf Ain
Jadikan Aku Yang Terakhir
Cik Isteri Dan Encik Suami
Projek Seram: TOYS
Lamaran Di Taman Nakajima
Pemburu
Misi Hero
Pinjam Sayap


Sha Mohamed's favorite books »