Tuesday, January 22, 2019

Nescafe Rose Latte (Edisi Khas)

Assalamualaikum..
Hye semua..

Gigih pergi cari Nescafe ini kelmarin lepas baca entry Mama Tisya di SINI.. Tertarik dengan warna tin nya yang pink itu.. Petang tu juga terus singgah 7Eleven nak beli.. Rm2.20 je setin.. Harga tu murah sebab ada promosi katanya sampai 21 Januari ini.. Sedap walaupun rasa rose tu tak kuat sangat.. Memang bestlah layan nescafe sambil emmbaca atau menaip.. Kawan baik ini.. Cuma tak bolehlah minum selalu.. Sesekali memang layan..

Nescafe Perisa Ros..

23 comments:

  1. Replies
    1. betul tu.. suka Sha dengan tin tu dari isi dia.. Hahaha..

      Delete
  2. ala harini dah 22 😂 msti mahal

    ReplyDelete
  3. Ee apesal kaella baru tahu ni ? Alahaii nak beli tapi dah mahal kot harini huhu 🤣🤣

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sha pun kebetulan je singgah kat blog mama tisya..

      Delete
  4. cantik tin dia...ok nnti leh try

    ReplyDelete
  5. famous tul nescafe ni yer.. ramai update gak.
    tak jumpa plak kat sini

    ReplyDelete
  6. MN pun tak boleh nampak kalau warna pink nie hahaha tapi MN tak minum pulak nescafe kalau tak mesti pergi beli dah

    ReplyDelete
    Replies
    1. tin dia cantik sangat.. rasa cam nak beli lagi..

      Delete
  7. alahai, cuteeeee nya kaler ...

    ReplyDelete
  8. Wah Ada rasa rose ye menarik ni

    ReplyDelete
  9. liez dah minum tapi tak kena dgn selera.kopi dia tak kaw dan ada rasa ros tu.. tapi boleh je minum

    ReplyDelete
  10. Tak try lagi, sekarang tengah minum hazelnut coffee..bolehla try nanti bebila pi kedai..

    ReplyDelete
    Replies
    1. hazelnut coffee memang sedap tak kira jenama apa pun..

      Delete
  11. sy dah rs. so far 2 tin. sy ckp kt member rs dia mcm minum sirap bandung letak kopi hahahahaha

    ReplyDelete

Assalamualaikum.. Salam ukwah dari saya untuk anda..
Terima kasih sudi singgah blog saya..

Goodreads

Sha's bookshelf: read

Dia Trouble Maker
Bara
Pelukis Jalanan
Kelibat Setan
Mila’s Big Splash
Dheo's
Misi Budak Tahfiz
Puaka Jambatan
Saat Aku Berpaling
Cikgu Kelas Sebelah
Surihati Encik Pembunuh
Aneh
Kasyaf Ain
Jadikan Aku Yang Terakhir
Cik Isteri Dan Encik Suami
Projek Seram: TOYS
Lamaran Di Taman Nakajima
Pemburu
Misi Hero
Pinjam Sayap


Sha Mohamed's favorite books »