Kamera Olympus fe 3010 & Canon PowerShot A2200 - Kasihku Amani Imani

GURU

APDM SAPS

Thursday, January 19, 2012

Kamera Olympus fe 3010 & Canon PowerShot A2200

       Assalamualaikum...hari nie aku nak bercerita pasal kamera. antara Olympus & Canon... memula aku ade kamera thn 2009, sebab aku beli kamera nie adalah kerana nak mengambil gmbr2 perkahwinan aku... sebab masa tu mmg x pakai jurufotokan.. so kenalah beli kamera. Aku beli olympus dengan harga RM600.00 lebih kot.. aku pun x brape nak ingat... ;)  kat kedai gambar Rawang. tahanlah sampey penghujung 2011. camera masih ok cuma yg problem adalah bateri dan juga charger die... Kalo ade duit lebih aku ingat nak beli charger local je ngn bateri lain tp hubby aku cakap alang2 baek beli je camera baru so aku pun beli r Canon poweshot dgn harga RM399.00 di Tanjung Malim. bile aku tgk kualiti gmbr, canon lg terang n cerah dr olympus.. hehehe... aku saje je nak test jenama laen nak wat perbandingan lah kononnya... lg pun dari beli mahal2 pastu 3,4 thn rosak baek beli yg besa2 je kalo rosak pu xsakit hati. sebab kamera nie cam tepon gak. akan ada yg lebih baru..






 Gambar2 camera nie aku shoot pakai HP je.. hehehe sbb tu kualitinya besa2 je...

shoot pakai Canon PowerShot A2200

No comments:

Post a Comment

Assalamualaikum.. Salam ukwah dari saya untuk anda..
Terima kasih sudi singgah blog saya..
1. Tinggalkan komen dan saya akan cuba membalas komen anda..
2. Saya akan berusaha membalas kunjungan anda jika berkesempatan..
3. Komen yang baik2 sahaja ye..
4. Semoga ikatan ukhwah kita akan berterusan..
Terima kasih sekali lagi..