Pray for Ahmad Raif Nufail - Kasihku Amani Imani

GURU

APDM SAPS

Wednesday, January 18, 2012

Pray for Ahmad Raif Nufail

Assalamualaikum...

Cite nie aku jumpa maser aku tgh jalan2 n tgk2 tweet owg... gambar nie dari Blog Nisa Kay : Saya Suka Menaip ( http://nisamenaip.blogspot.com/2012/01/pray-for-ahmad-raif-nufail.html ) sangat comel adik nie... lebih kurang baya anakku Nur Amani.. 

"Ya Allah sekiranya sudah sampai masa adik Ahmad Raif Nufail nie bertemu Mu Ya Allah kau permudahkanlah segalanya, jangan lah kau berikan kesakitan padanya. Amin."

Sama-samalah kita berdoa semoga Allah mempermudah kan segalanya buat adik Raif..

raif1
Ahmad raif Nufail

Berita lanjut pula aku baca di twitter nie, kalo x silap aku die nie sepupu adik Raif nie.. Amy Lazaroo @AmyLazFTW

Kalau nak baca lebih lanjut try surf Internet ngn nama adik nie...

kat sini pun ade gak cite pasal adik nie.. http://www.twitwheel.com/s?query=%23PrayforRaif


raif2

credit to Blog Nisa Kay : Aku Suka Menaip.

Update terbaru : 
Ahmad Raif Nufail yang telah meninggal pada pukul 5.40 18.1.2012 Hari Rabu. He went away peacefully..
Arwah's funeral will be at tanah perkuburan USJ 23 arnd 9.30am 19th Jan . Let us all be there together & sedekah some prayers
Al-Fatihah kepada Arwah adik Ahmad Raif Nufail.

No comments:

Post a Comment

Assalamualaikum.. Salam ukwah dari saya untuk anda..
Terima kasih sudi singgah blog saya..
1. Tinggalkan komen dan saya akan cuba membalas komen anda..
2. Saya akan berusaha membalas kunjungan anda jika berkesempatan..
3. Komen yang baik2 sahaja ye..
4. Semoga ikatan ukhwah kita akan berterusan..
Terima kasih sekali lagi..