Wednesday, August 29, 2012

Pregnant lagi

Alhamdulillah...

Kasih dah pun disahkan pregnent 3 bulan.. InsyaAllah kalau ini rezeki yang telah Allah janjikan buat kami, maka pada 11 March 2013 keluarga kasih akan bertambah sorang lagi..

Pengalaman kali nie memang sangat-sangat berbeza dengan yang sulung... Meragam gak badan nie.. sampai kena admit Hospital 3 hari 2 malam.. Alhamdulillah sekarang dah makin ok.. Walaupun badan agak lemah2 tapi kelmarin bila gi scan untuk dapatkan due date seronok rasernye sebab janin dah ade bentuk... yang sulung aritu doktor xde bg explaination detail kali nie detail.. dia siap tunjuk perubahan bentuk janin tu.. dah ade tulang belakang, kepala kaki ngn tangan dah nak terbentuk.. aktif lak tu... Semoga semuanya selamat.. InsyaAllah...

8 comments:

  1. samalah..sya yg ke-3 2 kali masuk wad..tambah 22 botol air

    ReplyDelete
  2. saya kena aritu 8 botol air.. huhuhu.. serik.. jd maser ramadhan lak tu.. nak dekat raya tu pun xbrape sehat tp paksa diri minum gak.. xnk beraya dalam spital punye pasal.. hehehe... Pengalaman..

    ReplyDelete
  3. Salam Tahniah...

    Tp rasenya silap Tahun tu.. 11 Mac 2013 he he he...

    ReplyDelete
  4. Time kasih sume.. time kasih jugak untuk pembetulan tahun tu.. hehehe.. dah terbiasa taip 2012.. hehehe

    ReplyDelete
  5. beznya ayu lak yg eksaited kwin pn tak lg.hehe

    ReplyDelete
  6. hehehe... eksited tp kena control.. kena jaga2.. hehehe.. doakan semoga semuanya ok ye..

    ReplyDelete

Assalamualaikum.. Salam ukwah dari saya untuk anda..
Terima kasih sudi singgah blog saya..

Goodreads

Sha's bookshelf: read

Dia Trouble Maker
Bara
Pelukis Jalanan
Kelibat Setan
Mila’s Big Splash
Dheo's
Misi Budak Tahfiz
Puaka Jambatan
Saat Aku Berpaling
Cikgu Kelas Sebelah
Surihati Encik Pembunuh
Aneh
Kasyaf Ain
Jadikan Aku Yang Terakhir
Cik Isteri Dan Encik Suami
Projek Seram: TOYS
Lamaran Di Taman Nakajima
Pemburu
Misi Hero
Pinjam Sayap


Sha Mohamed's favorite books »