Shoplinks.Asia

Thursday, February 12, 2015

Jalan-jalan di iOi City Mall Putrajaya

Aktiviti kami suami isteri bila berkelapangan..
Sesekali kenalah keluar berdua..
Dating macam sebelum kawin..
Kebetulan en.suami nak beli kasut (Peruntukan Kerajaan Bagi setiap tahun)
So kami pun ke iOi City Mall di Putrajaya..
Tempat yang baru buka pada November 2014..
So masih ada lagi kedai2 yang belum buka..
Kebtulan GSC tengah buat promosi tayangan percuma..
Tapi kami x tgk wayang pun...
Cari kasut jer dah makan masa.. turun naik..
Alhamdulillah walaupun jenuh pusing mall tapi en.suami berjaya dapat dua pasang kasut..
Siap dapat percuma sepasang lagi kasut..
So dapatlah kat saya... Kebetulan Kickers tengah buat promosi..
Beli sepasang percuma sepasang lagi...
Sampai 17.02.2015.. Layanan dari pekerja dia pun first class..
tapi kena pergi hari biasalah ye.. time x ramai orang...
Paling best tempat makan..
Macam-macam restoran ada...
Kami makan dekat Dubu-dubu ini pun disebabkan customer services..
Pelayannya memang sangat best dan superb...
Makanannya not bad.. hehehe.. kenyang sampai ke malam walaupun portionnya kecik jer..

Selain dari kedai kasut, kedai makan, ada kedai eksesori...
Kedai baju, kedai gadjet.. kedai makanan ringan..
Fast food dan yang best ada ice skate..
xcuba pun.. takut tergolek..
Dalam tu juga ada tesco (pergh.. design dia superb..)
Farmasi pun ada.. (Akhirnya jumpa gak produk Cosmoderm)..
Bowling x buka lagi...


Makan : Dol Sot Bibimbap (daging) dan Honey Soy Souce Chicken Wings
Minum : Roasthead Barley Tea and Citron Tea


Gelanggang ice skate..
Weekdays kan.. so x ramai r orang..



Inilah kasut Kickers saya..
Percuma je Uolls...
Sampai 17.02.2015.. dan lagi nie kalo nak gi Usha..
Seriouslly kasut nya sangat selesa dipakai.. berbaloi dengan harga yg uolls bayar..



5 comments:

  1. Siti hazreen, makanan dari negara korea..saya mkn kat restoren Dubu Dubu..

    ReplyDelete
  2. Siti hazreen, makanan dari negara korea..saya mkn kat restoren Dubu Dubu..

    ReplyDelete
  3. Salam..besarkan ioi tu..tak habis jalan..hehe

    ReplyDelete
  4. ada outlet kickers ye sana? waduhhh dugaan! hehehe thanks for the info ya...

    ReplyDelete

Assalamualaikum.. Salam ukwah dari saya untuk anda..
Terima kasih sudi singgah blog saya..
1. Tinggalkan komen dan saya akan cuba membalas komen anda..
2. Saya akan berusaha membalas kunjungan anda jika berkesempatan..
3. Komen yang baik2 sahaja ye..
4. Semoga ikatan ukhwah kita akan berterusan..
Terima kasih sekali lagi..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Family Blogger

 

ALL RIGHT RESERVED|THIS BLOG IS DESIGN BY RRAI