Friday, May 15, 2020

Produk Percuma DearNestle

Assalamualaikum..
Hye semua..

Sha selalu intai Facebook Koleksi Lubuk Percuma untuk isi borang kalau ada yang bagi sample free.. Tak ingat bila, tapi 3 minggu lepas rasanya ada isi sample percuma ini.. Kelmarin dah sampai pek nutrisi dari Nestle ini.. Alhamdulillah.. Bolehlah membancuh susu dan nestum..

Bungkusan dihantar menggunakan Gdex

Ada nestum original, Susu Evryday, susu Omega dan Nestum kurma 3in1..

11 comments:

  1. hehe nampak perkataan percuma dekat posting Kak Sha, terus kite tekan link Lubuk Percuma tu hehe. Banyaknya dia bagi!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tu lah.. teruja tengok banyak isi dalam kotak tu..

      Delete
  2. macamne nk buat tu kak, menarik jugak nih... jakun tak pernah pun cuba

    ReplyDelete
  3. Waah selamat ya mendapatkan bingkisan menarik ...
    Saya juga ingin hehehe :)

    ReplyDelete
  4. uish dia kasi percuma pun pek besar =D

    ReplyDelete
  5. Seronoknya dapat macam-macam...

    ReplyDelete
  6. Ha a la macamane boleh dapat sample tu? Valid lagi tak? Hehe

    ReplyDelete
  7. Besar juga packaging di tu Sha.. untung ni

    ReplyDelete

Assalamualaikum.. Salam ukwah dari saya untuk anda..
Terima kasih sudi singgah blog saya..

Goodreads

Sha's bookshelf: read

Dia Trouble Maker
Bara
Pelukis Jalanan
Kelibat Setan
Mila’s Big Splash
Dheo's
Misi Budak Tahfiz
Puaka Jambatan
Saat Aku Berpaling
Cikgu Kelas Sebelah
Surihati Encik Pembunuh
Aneh
Kasyaf Ain
Jadikan Aku Yang Terakhir
Cik Isteri Dan Encik Suami
Projek Seram: TOYS
Lamaran Di Taman Nakajima
Pemburu
Misi Hero
Pinjam Sayap


Sha Mohamed's favorite books »