Thursday, April 14, 2022

Pes Percuma Sempena Ramadan

Assalamualaikum..
Hye semua..

Sha memang suka beli pes Yemeni Mendhi ini.. Mudah sangat kalau nak masak nasi arab.. Sekali sebelum Ramadan hari tu, mereka suruh save no sebab masa Ramadan nanti mereka nak bagi pes percuma melalui status whatsapp.. Sha pun savelah.. Masuk je Ramadan Sha pun ushalah.. Bila naik je status untuk claim pes percuma, Sha pun cuba nasib.. Alhamdulillah tak sangka ada rezeki Sha.. Sha cuma perlu bayar duit postage RM6 je.. Sha okay jelah.. 

Bila sampai, Sha ingatkan dapat 1 set je.. Tak sangka diorang bagi 3 set (pes+beras).. Pergh!! Betul-betul rezeki tu.. Rasa macam nak lompat bintang.. hahaha.. 

7 April 2022 Sha claim pes percuma..

11 April 2022 parcel keriangan sampai.. Lain macam dia punya besar dan berat..

Patutlah berat.. 3 set rupanya..

Sha dapat pes
Qatari Majboos + 500g beras
Yemeni Mendhi + 500g beras
Mesri Bookhari + 500g beras

7 comments:

  1. Bestnya dapat pes dan beras percuma.

    ReplyDelete
  2. wahh bestnye. rezeki ramadhan kan..

    ReplyDelete
  3. Lumayan. Hehe. Alhamdulillah.

    ReplyDelete
  4. rezeki ramadhan...dpt 3set plak tu ye

    ReplyDelete
  5. Berbaloi juga la cuma bayar kos postage rm6 .. Dapat 3 jenis pes masakan ni

    ReplyDelete
  6. berbaloi ni. pandai dia marketing. Dahlah bagi 3 jenis beriani berbeza

    ReplyDelete
  7. Berbaloi beli. Hehehe nanti boleh share resepi

    ReplyDelete

Assalamualaikum.. Salam ukwah dari saya untuk anda..
Terima kasih sudi singgah blog saya..

Daisypath Anniversary tickers

Goodreads

Sha's bookshelf: read

Dia Trouble Maker
Bara
Pelukis Jalanan
Kelibat Setan
Mila’s Big Splash
Dheo's
Misi Budak Tahfiz
Puaka Jambatan
Saat Aku Berpaling
Cikgu Kelas Sebelah
Surihati Encik Pembunuh
Aneh
Kasyaf Ain
Jadikan Aku Yang Terakhir
Cik Isteri Dan Encik Suami
Projek Seram: TOYS
Lamaran Di Taman Nakajima
Pemburu
Misi Hero
Pinjam Sayap


Sha Mohamed's favorite books »