Aftermath (S1 & S2 - 2014) - Kasihku Amani Imani

GURU

APDM SAPS

Friday, February 9, 2018

Aftermath (S1 & S2 - 2014)

Assalamualaikum..
Hye semua..

Drama Korea ini ada dua season.. Setiap episod hanya 8 minit.. Season 1 ada 5 episod dan season 2 ada 6 episod je.. Memang pendek lah.. Sekejap je dah habis tengok.. hehehe..

Cerita dia pasal seorang budak lelaki yang diberikan kelebihan melihat siapa yang akan mati selepas mengalami kemalangan.. Beliau cuba menyelamatkan orang-orang yang akan mati tu, malangnya berlaku perubahan sikap pada budak lelaki tu.. Malah mendapat tentangan dari mereka yang juga punya kelebihan yang sama.. Ending dia, kelebihan tu hilang macam tu je bila budak tu kemalangan sekali lagi.. Okaylah.. for a short story..

Season 1

Season 2

6 comments:

  1. web drama ke? xpernah nampak pun drama ni tapi nampak macam best.

    ReplyDelete
  2. singgah sini
    di tag : https://belogsjm.blogspot.my/2018/02/segmen-blogwalking-by-zati-15feb2018.html

    ReplyDelete
  3. lama dah wawa tak layan drama..:)

    ReplyDelete
  4. memang betul lah setiap episod tu ada 8 minit je..ingat orang tu tak habis download hahaa, i tengok separuh je..

    ReplyDelete
  5. Macam best je citer ni..boleh tengok sbb pendek

    ReplyDelete
  6. Korea lagi.. ekekeke.. Larikkkkkk!!

    ReplyDelete

Assalamualaikum.. Salam ukwah dari saya untuk anda..
Terima kasih sudi singgah blog saya..
1. Tinggalkan komen dan saya akan cuba membalas komen anda..
2. Saya akan berusaha membalas kunjungan anda jika berkesempatan..
3. Komen yang baik2 sahaja ye..
4. Semoga ikatan ukhwah kita akan berterusan..
Terima kasih sekali lagi..