Romancinta oleh Nicki Lee - Kasihku Amani Imani

GURU

APDM SAPS

Friday, February 9, 2018

Romancinta oleh Nicki Lee

Assalamualaikum..
Hye semua..

Sha suka cover novel ini nampak meriah dengan warna hitam, kuning dan merah..

Novel ini mengisahkan tentang perasaan kasih sayang dan cinta.. Fitrah manusia yang tak siapa boleh nafikan.. Temanya memang nampak simple tapi garapan penulis memang menjadi..  Sha suka dari awal sampai habis, konflik yang terbina nampak cantik dan smooth sahaja hingga ke hujung.. Penyelesaian pada masalah memang cun.. 

5 watak utama yang saling berkait rapat.. Fifi, Shark, Fendi, Bella dan Eddie.. Setiap mereka terbelengu dengan kisah silam yang mendorong mereka jadi seperti sekarang.. Konflik dalaman berkait dengan cinta dan kasih sayang.. Cerita cinta yang tak sweet tapi menarik dibaca..

Sha start baca pada 05.02.2018 dan selesai pada 06.02.2018..

(ebook - PNM e-Reader)

10 comments:

  1. a ah kans.. menarik tgk cover.. bestnya sis byk buku...semua ni mmg akak beli ka atau ada pinjam ka camna? sbb byk betul la...hahhaa

    ReplyDelete
  2. menarik jalan cerita dia plus tak sweet leting macam novel lain

    ReplyDelete
  3. bila lah nak start balik bace novel

    ReplyDelete
  4. Wahh! lajunya kak Sha baca hehehe! kalau Hana buku nipis pun susah betul nak habiskan baca! heeee ^^

    ReplyDelete
  5. wah
    macam best jer
    tengok cover pun dah menarik

    ReplyDelete
  6. masalah konflik dalaman dalam diri yea..menarik

    ReplyDelete
  7. Menarik jugak jalan ceritanya ni sha.. HUrmm masih bersabar.. hahaha

    ReplyDelete

Assalamualaikum.. Salam ukwah dari saya untuk anda..
Terima kasih sudi singgah blog saya..
1. Tinggalkan komen dan saya akan cuba membalas komen anda..
2. Saya akan berusaha membalas kunjungan anda jika berkesempatan..
3. Komen yang baik2 sahaja ye..
4. Semoga ikatan ukhwah kita akan berterusan..
Terima kasih sekali lagi..