Koleksi Buku Bulan Februari 2018 - Kasihku Amani Imani

GURU

APDM SAPS

Sunday, February 11, 2018

Koleksi Buku Bulan Februari 2018

Assalamualaikum..
Hye semua.. 

Bertambah lagi koleksi buku.. Hehehe.. Tak banyak tapi bertambah.. Ada yang Sha beli melalui Pra Pesanan dan ada juga yang Sha beli sebagai tanda sokongan kepada penulis..

 
Teruja betul bila dapat pegang buku ini.. Pada Sha memang sangat berbaloi..
Sha buat pra-pesanan novel ini pada 25.01.2018 dan buku sampai pada 08.02.2018.. Terjatuh cinta pula bila tengok cover dari Penerbitan Roman ini.. Rasa cam nak beli lagi pula buku terbitan Roman ini.. Hehehe..

 
Buku ini Sha beli sebagai sokongan kepada penulis.. Sha beli terus dengan penulis (Idora Darwina) sebab ada diskaun istimewa.. Sha beli pada 25.01.2018.. Buku sampai pada 07.02.2018.. Kalau berminat, boleh PM penulis di SINI.

 
Ini yang mahal bila beli dengan penulis.. hehehe.. 

 
Yang ini pun Sha beli secara Pra Pesanan melalui penulis.. Buku ini gabungan 3 penulis wanita.. Sha memang minat ketiga-tiganya.. Siap dapat penanda buku dan kalender tau.. (buku sampai pada 08.02.2018).. Tak pastilah ada lagi ke tak stock buku ini.. Kalau berminat boleh tanya di SINI..

 
Dapat tandatangan ketiga-tiga penulis.. Memang ohsem dan terbaiklah..

4 comments:

  1. mesti dekat rumah dah macam library ni kan? hihiih

    ReplyDelete
  2. Perghh byk gile buku baru dia.. Lea dah lama stop beli buku.. Tumpuan kepada bende lain lak.. Sebab yg lama belum habis baca lagik.. hehehe

    ReplyDelete

Assalamualaikum.. Salam ukwah dari saya untuk anda..
Terima kasih sudi singgah blog saya..
1. Tinggalkan komen dan saya akan cuba membalas komen anda..
2. Saya akan berusaha membalas kunjungan anda jika berkesempatan..
3. Komen yang baik2 sahaja ye..
4. Semoga ikatan ukhwah kita akan berterusan..
Terima kasih sekali lagi..