Signature Healthy Snack - Kasihku Amani Imani

GURU

APDM SAPS

Saturday, February 10, 2018

Signature Healthy Snack

Assalamualaikum.. 
Hye semua..

Pembungkusan yang sangat menarik.. Sha terpikat nak mencuba kerana pembukusan produk, kemudian dapat tawaran yang susah untuk ditolak.. Boleh baca di SINI mengenai tawaran yang menarik tu.. Sha pun cubalah beli.. Snack ini sampai pada 06.02.2018... Sebab snack akan dimasak selepas pesanan dibuat.. Tu yang produck ini fresh.. Hehehe.. Disebabkan pembelian pertama ini nampak smooth dan sangat mengujakan, makanya jomlah buat pembelian kedua.. kikiki.. Nafsu.. nafsu.. sila jangan ikut ye.. 

Pembukusan yang menarik dan melindungi makanan dengan baik..

Bahagian dalam..

Inilah dia 3 snack yang Sha pilih..
2 percuma dan satu Sha bayar..
Review Sha untuk ketiga-tiga snack ini..
Apricot tu sangat sedap.. Sekejap je boleh licin..
Kacang Pistachio tu pun memang best..
Wasabi Green Peas ini pula sangat pedas menyengat tau.. Kalau tak suka pedas, sila jangan beli.. Dia punya pedas tu boleh buat korang tersedak.. (Maybe sebab sha memang tak makan pedas kot..)

10 comments:

  1. tak pernah beli lagi walaupun dah jadi member dan selalu dapat email kalau ada buat offer..mungkin coming soon nak try beli

    ReplyDelete
  2. wasabi mmg kurang gemar..pedas menyengat..best mcm nii, tak yah gi kedai, makanan dtg ke rumah..hihi..

    ReplyDelete
  3. Hana yg sejenis hantu snack kena lah try kan? Heehe ^^

    ReplyDelete
  4. macam best je kak! dah la minat makan kacang hahah

    ReplyDelete
  5. aiyaaa tak suka wasabi! Dia punya menyengat tu lain macam

    ReplyDelete
  6. Huwaaaa bestnye.. beli kat mane ni sha.. Brp RM?

    ReplyDelete
  7. First time tahu pasal ni. Thanks for sharing kak sha. :) Mana la tau ada rezeki nak mencubanya hee

    ReplyDelete
  8. Kacang-kacang macam ni memang favourite ni. Kalo kinah ni sekejap je licin haha

    ReplyDelete

Assalamualaikum.. Salam ukwah dari saya untuk anda..
Terima kasih sudi singgah blog saya..
1. Tinggalkan komen dan saya akan cuba membalas komen anda..
2. Saya akan berusaha membalas kunjungan anda jika berkesempatan..
3. Komen yang baik2 sahaja ye..
4. Semoga ikatan ukhwah kita akan berterusan..
Terima kasih sekali lagi..