Menang Review di Blog CikYan - Kasihku Amani Imani

GURU

APDM SAPS

Wednesday, February 7, 2018

Menang Review di Blog CikYan

Assalamualaikum..
Hye semua..

Alhamdulillah Sha menang review di blog CikYan.. Walaupun tak menang hadiah utama, tapi still menang okay.. Bukan senang nak dapat review dari kawan-kawan blogger.. Kalau dapat tu memang ebrtuah habis.. Buat CikYan semoga makin murah rezeki.. Aamiin.. Nanti CikYan dah review Sha update ye.. Sekarang baru umumkan pemenang je..

Nak tengok senarai pemenang? Klik SINI ye..

28 comments:

  1. Hee congrats kak sha :) Ika pun ada dalam list cikyan punya review.
    Nervous and eksited nak tau apa yang cikyan nak review hehe.

    ReplyDelete
  2. cikyan tengah buat entry ni.. nnt akak tengok ya !

    ReplyDelete
  3. cikyan dah review blog akak tau... nanti check sini k !

    https://nurazianjaafar.blogspot.my/2018/02/review-blog-2-kak-sha.html

    ReplyDelete

Assalamualaikum.. Salam ukwah dari saya untuk anda..
Terima kasih sudi singgah blog saya..
1. Tinggalkan komen dan saya akan cuba membalas komen anda..
2. Saya akan berusaha membalas kunjungan anda jika berkesempatan..
3. Komen yang baik2 sahaja ye..
4. Semoga ikatan ukhwah kita akan berterusan..
Terima kasih sekali lagi..