Wednesday, February 7, 2018

Menang Review di Blog CikYan

Assalamualaikum..
Hye semua..

Alhamdulillah Sha menang review di blog CikYan.. Walaupun tak menang hadiah utama, tapi still menang okay.. Bukan senang nak dapat review dari kawan-kawan blogger.. Kalau dapat tu memang ebrtuah habis.. Buat CikYan semoga makin murah rezeki.. Aamiin.. Nanti CikYan dah review Sha update ye.. Sekarang baru umumkan pemenang je..

Nak tengok senarai pemenang? Klik SINI ye..

28 comments:

  1. Hee congrats kak sha :) Ika pun ada dalam list cikyan punya review.
    Nervous and eksited nak tau apa yang cikyan nak review hehe.

    ReplyDelete
  2. cikyan tengah buat entry ni.. nnt akak tengok ya !

    ReplyDelete
  3. cikyan dah review blog akak tau... nanti check sini k !

    https://nurazianjaafar.blogspot.my/2018/02/review-blog-2-kak-sha.html

    ReplyDelete

Assalamualaikum.. Salam ukwah dari saya untuk anda..
Terima kasih sudi singgah blog saya..

Goodreads

Sha's bookshelf: read

Dia Trouble Maker
Bara
Pelukis Jalanan
Kelibat Setan
Mila’s Big Splash
Dheo's
Misi Budak Tahfiz
Puaka Jambatan
Saat Aku Berpaling
Cikgu Kelas Sebelah
Surihati Encik Pembunuh
Aneh
Kasyaf Ain
Jadikan Aku Yang Terakhir
Cik Isteri Dan Encik Suami
Projek Seram: TOYS
Lamaran Di Taman Nakajima
Pemburu
Misi Hero
Pinjam Sayap


Sha Mohamed's favorite books »