Tuesday, February 27, 2018

KFC Golden Egg Crunch

Assalamualaikum..
Hye semua.. 

Disebabkan tergoda dengan review rakan-rakan blogger, akhirnya Sha beli juga KFC Golden Egg Crunch ini.. Nasib baik rasanya memang Sha suka.. Pedas berherba tapi ada rasa manis.. Cumanya rasa tu kuat hanya di kulit ayam.. Isi ayam tak terasa sangat.. Sedikit kecewa disitu.. Tapi memang sedaplah.. Sha tak nafikan yang ini.. So bolehlah nak beli lagi.. Hehehe..

7 comments:

  1. tk kesempatan lg nk try sbb ada yg kata ok ada yg tk ok..hehe

    ReplyDelete
  2. hahaha kan..ramai update pasai kfc...mmg best ritu da rase..nasib kfc dekat sgt dgn rumah hehe

    ReplyDelete
  3. memang geram juga tgk ramai yg review tp kte tak try2 juga lagi..hihi

    ReplyDelete
  4. hehehe
    memang terbukti sedap kan :)

    ReplyDelete
  5. kalau rasa sedap, boleh lah try makan..saya tak pernah lagi cuba makan yang baru ni

    ReplyDelete
  6. sabtu hari tu adalah jugak pergi kfc nak beli golden egg nie tapi hampa sebab tak ada.. pelik jugak sepatutnya semua kfc patut ada lah kan.. hurmm

    ReplyDelete
  7. sedap je bagi saya.tapi hanya berpeluang makan sekali

    ReplyDelete

Assalamualaikum.. Salam ukwah dari saya untuk anda..
Terima kasih sudi singgah blog saya..

Goodreads

Sha's bookshelf: read

Dia Trouble Maker
Bara
Pelukis Jalanan
Kelibat Setan
Mila’s Big Splash
Dheo's
Misi Budak Tahfiz
Puaka Jambatan
Saat Aku Berpaling
Cikgu Kelas Sebelah
Surihati Encik Pembunuh
Aneh
Kasyaf Ain
Jadikan Aku Yang Terakhir
Cik Isteri Dan Encik Suami
Projek Seram: TOYS
Lamaran Di Taman Nakajima
Pemburu
Misi Hero
Pinjam Sayap


Sha Mohamed's favorite books »