Monday, February 19, 2018

My Date

Assalamualaikum..
hye semua..

Semalam Sha keluar dating dengan encik suami.. Sambil-sambil tu singgah INTAN, Bukit Kiara.. Ambil buku sumbangan untuk Perpustakaan.. 

Disebabkan wayang main pukul 11.30 pagi, maka sempatlag singgah sarapan di Burger King R&R Sg. Buloh.. Modal tak banyak pun untuk dating berdua sekali sekala ini.. Minyak 15 liter (rm33.45), sarapan di Burger King (rm31.30 - Set Whooper Double & Set Beef Supreme Kingwich), Tiket wayang (rm21.00 - tempah online) dan lunch RM22.70 (set kenny rogers - makan kat umah dengan anak-anak).. 

Dengan mintak 15 liter tu, Sha ke INTAN, Bukit Kiara dulu.. Ambil buku.. Kemudian baru gerak ke R&R Sg. Buloh untuk sarapan.. Lepas tu baru ke Aeon Rawang untuk tengok wayang.. Owh ya.. Sempatlah membeli sebuah novel remaja keluaran GempakStarz..

 
Beza berger Encik Suami dan Sha..
 
 
 Nie set breakfast Sha.. Sha suka salad dan berger tu.. Kenyang sampai ke petang.. Hehehe..

 
 Yang ini Sha tebus kupo petronas (boleh baca SINI) Beli satu set, percuma satu set lagi..
Sedap juga.. 

 

 
Novel remaja Gempakstarz yang Sha beli..

7 comments:

  1. Wahhh! dating tak ajak Hana ! hahah ^^

    ReplyDelete
  2. wahh orang tu g dating ngn hubby! makan sedap sedap plak tu... huhu jelessss ..sbb lapa jgk ni

    ReplyDelete
  3. tengok gambar pun boleh terliur. Tak tahu pulak ada novel remaja dari gempakstarz

    ReplyDelete
  4. blm try lg salad dia
    sllu kalau singgh rnr mmg suke cr BK

    ReplyDelete
  5. wwitt
    bestkan spend time dengan husband
    mcm mek kalau spend time berdua mesti teringat kat ank hahahahahahaha

    ReplyDelete
  6. alaaa bestnya nmpk...menyelerakan tau !

    ReplyDelete

Assalamualaikum.. Salam ukwah dari saya untuk anda..
Terima kasih sudi singgah blog saya..

Goodreads

Sha's bookshelf: read

Dia Trouble Maker
Bara
Pelukis Jalanan
Kelibat Setan
Mila’s Big Splash
Dheo's
Misi Budak Tahfiz
Puaka Jambatan
Saat Aku Berpaling
Cikgu Kelas Sebelah
Surihati Encik Pembunuh
Aneh
Kasyaf Ain
Jadikan Aku Yang Terakhir
Cik Isteri Dan Encik Suami
Projek Seram: TOYS
Lamaran Di Taman Nakajima
Pemburu
Misi Hero
Pinjam Sayap


Sha Mohamed's favorite books »