Haipp!! Jangan Jadi 1/2 Muslim oleh Bophairy - Kasihku Amani Imani

GURU

APDM SAPS

Sunday, February 11, 2018

Haipp!! Jangan Jadi 1/2 Muslim oleh Bophairy

Assalamualaikum..
Hye semua..

Komik ketiga untuk tahun 2018 dan pertama untuk bulan Februari.. asyik baca novel je, rasa cam tingtong lak kepala ini.. Koleksi komik ini Sha pernah share di SINI.. Sha beli dari Humaira Publication.. Harga masih lagi affordable kalau korang nak beli.. Bagus untuk bacaan seisi keluarga..

Komik ini menyentuh perihal-perihal yang sepatutnya dilakukan oleh seorang Muslim namun tidak dilakukan.. Sindiran-sindiran tajam yang tepat menusuk ke jiwa.. Pada Sha sangat bagus untuk bacaan sekeluarga.. Silalah beli ye..

Baca dan selesai pada 09.02.2018..

7 comments:

  1. Waaa komik pulak ye kak.. Terbaik laaaa... Sy xpnah lg baca komik ni... Slalu baca komik gempak starz je... Hahaha

    ReplyDelete
  2. wahh tengok cover dengan tajuk pun macam menarik dah.. nanti nak cuba tengok lah! thank you sharing sis! ^^

    ReplyDelete
  3. Assalamualaikum, jemput menyertai giveaway pertama pokcik
    http://www.pokcikblogger.com/2018/02/minyak-gonggang-giveaway-by.html

    ReplyDelete
  4. Hahaha Hana pun rasa macam nak ting tong asyik baca novel heheh ^^

    ReplyDelete
  5. Komik ni ada jual dekat kedai buku ke kak sha? Nape ika tak pernah jumpa hehe.
    Menarik jugak kalau sesekali nak cuba baca komik. Hee

    ReplyDelete
  6. Kadang2 ana suka juga baca komik sebab short and direct. Santai je.

    ReplyDelete
  7. menarik btol ni kak sha.
    boleh beli insyaAllah.

    ReplyDelete

Assalamualaikum.. Salam ukwah dari saya untuk anda..
Terima kasih sudi singgah blog saya..
1. Tinggalkan komen dan saya akan cuba membalas komen anda..
2. Saya akan berusaha membalas kunjungan anda jika berkesempatan..
3. Komen yang baik2 sahaja ye..
4. Semoga ikatan ukhwah kita akan berterusan..
Terima kasih sekali lagi..